Ada1719506750 27.05.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Szary na 100% gladki, jesli to jest Prefabet Lagisza to polecam czyżby? http://www.castorama.pl/bloczek-z-betonu-komorkowego-szarego-prefabet-590-x-240-x-240-mm-pioro-wpust.html http://www.leroymerlin.pl/materialy-budowlane/materialy-budowlane-stan-surowy/cegly-pustaki-i-bloczki/beton-komorkowy-szary-prefabet-lagisza,p8344,l345.html ale ceny maja astronomiczne... na aledrogo takie bloczki po 5,70 białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 27.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 czyżby? http://www.castorama.pl/bloczek-z-betonu-komorkowego-szarego-prefabet-590-x-240-x-240-mm-pioro-wpust.html http://www.leroymerlin.pl/materialy-budowlane/materialy-budowlane-stan-surowy/cegly-pustaki-i-bloczki/beton-komorkowy-szary-prefabet-lagisza,p8344,l345.html ale ceny maja astronomiczne... na aledrogo takie bloczki po 5,70 białe no wlanie...cena te po 5,69 o ktorych byla mowa to, pozwole sobie powtorzyc, na 100% gladkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 11.06.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 fundamenty prawie gotowe, trochę to trwało ale pogoda nie dopisywała na to dysper... x2 + styropian EPS200 ECOPLEX 035 w jednej z hurtowni zapewniano mnie że na ten styropian nie trzeba folii kubełkowej ani nic innego, można go odrazu zasypywać piachem czytając forum widzę jednak że zdania są podzielone i chyba kupię folię kubełkową + listwy wykańczające - będą to chyba ostatnie pieniądze wydane na fundament - ok 600zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynioM 12.06.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Bardzo ładny projekt domu, powodzenia w realizacji. Co do materiału na ściany ostatnio coraz bardziej popularne silikaty, kształtki styropianowe też zyskują na popularności. Jaką macie szerokość działki skoro musieliście zlikwidować okna? pewnie za blisko innej posesji:/ Powodzenia projekt obiecujący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 27.06.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 robota idzie, kupiłem max-a wienerbergera, jestem w trakcie 3 tyg urlopu, dom można powiedzieć już stoi strop już leży i czeka - teriva. Jestem w trakcie poszukiwania pokrycia dachu blachodachówka lub dachówka cementowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLilith 27.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam sąsiada Domek ładny, też w tej chwili poszukujemy pokrycia dachu i wybieramy miedzy finnerą a dachówką cementową. Twój dach widzę ma być "stromszy" niż u nas, ale podobny kształtem, więc pewnie zwykła blacho dachówka będzie miała sporo odpadów. Mamy ciekawa oferte zarówno na Finnerę jak i na cementową Brass (z Lublina). Zrobili mi wycenę po przesłaniu mailem rzutu. W sobotę jadę zobaczyć ofertę 'na żywo" jak coś dam znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 02.09.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam po przerwie jednak tylko na forum na budowie posępowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLilith 04.09.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) Ładnie wyszło Jednak dachówka. U mnie dekarze zwiali, blacha czeka a ich nie ma. iI w końcu czymś styropian izolowałeś? Zastanawiam się czy dawać folie kubełkową czy wystarczy samo smarowidło pod spód? Edytowane 4 Września 2013 przez aLilith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 11.09.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 smarowidło 2 razy, styropian zielony, na to folia kubełkowa + listwy zakańczające takie u góry żeby pomiedzy styropian a folię nic nie wpadłochudziak i ścianki działowe już są, teraz robi się elektryka no i szukam okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts