Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki kolor elewacji? pomysł na elewację

Recommended Posts

hej

remontuję dom

teraz będę go doceiplać i tynkować

na zdjęciu nie ma dobudówki (nad wejściem zamiast balkomu jest pokój) ale jest ogolny pogląd jak to wygląda.

proszę doradzcie mi jaki kolor elewacji dobrać zeby pasował do dachu i okien?

ma ktoś pomysł jak ten dom zrobić zeby wygladał nowocześniej i fajnie ?

2012-07-20 16.19.24 (Large).jpg

BRZEMIA1.jpg

aha, trzeb aukryć skrzynki z rolet.

moze ktoś podjął by się wizualizacji ?

moge podesłać zdjęcia i rzuty.

A dobrze ją znasz........? :)

a co taki dociekliwy? Generalnie ile by nie chciala za swoje uslugi - jakkolwiek to brzmi to chyba wolalbym jej zaplacic, bo moglbym wpasc na takie pomysl i zrobic sobie cos takiego: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?50990-Elewacje-)-zdj%C4%99cia&p=5986326&viewfull=1#post5986326

ja wszystko rozumiem, doceniam pracę innych i mam nadzieję ze inni doceniają moją pracę

ale po prostu mnie nie stać na projekt elewacji za sumę 4 cyfrową.

może kiedyś będzie mnie stać na takie usługi. Na razie nie. Tez mnie to trochę zasmuca i mam nadzieję ze nie wymyśle takiego adidasa jak na zdjęciach ;)

ja wszystko rozumiem, doceniam pracę innych i mam nadzieję ze inni doceniają moją pracę

ale po prostu mnie nie stać na projekt elewacji za sumę 4 cyfrową.

może kiedyś będzie mnie stać na takie usługi. Na razie nie. Tez mnie to trochę zasmuca i mam nadzieję ze nie wymyśle takiego adidasa jak na zdjęciach ;)

eeeee negocjator z Ciebie slaby, dzisiaj rozmawialem z Magda. Trzeba bylo zadzwonic i negocjowac...

jak zapytales smsem to i cene dostales "wyjsciowa"