amalfi 25.05.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dostałam maila następującej treści: Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za zamówienie pakietu podstawowego usługi Plikostrada. W dniu 07.03.2013 o godzinie 11:26:10 przy użyciu komputera o adresie fizycznym IP xxxxxxxxxxx, zawarła Pani umowę o świadczenie usługi Plikostrada w pakiecie podstawowym, obejmującym dwunastomiesięczny dostęp do serwerów sieci Usenet z łącznym limitem transferu danych wynoszącym 122 GB. Fakt, iż nie odstąpiła Pani od umowy w terminie pierwszych 14 dni od jej zawarcia, świadczy o tym, iż nasza usługa musiała spełnić Pani oczekiwania. Zapewniamy, iż dołożymy najwyższych starań aby zamówiona usługa była świadczona bez zakłóceń przez cały okres obowiązywania umowy. Przypominamy, iż w zamian za udostępnioną usługę, zobowiązała się Pani do uiszczenia jednorazowej opłaty abonamentowej w wysokości 96 złotych. Prosimy o uregulowanie należności na poczcie lub poprzez przelew bankowy, w terminie do dnia 22.05.2013, podając następujące dane odbiorcy: Nazwa odbiorcy: Smart Tech Connect Ltd. Adres odbiorcy: P.O. Box 450676, Dubaj, ZEA Rachunek bankowy odbiorcy w Polsce: 12 1750 1312 6860 1000 0014 1307 Tytuł płatności: Opłata za abonament 12 miesięcy - 0014 1307 Kwota: 96 PLN Poczytałam trochę i wychodzi na to, że to niejaki pobieraczek w innej odsłonie. Ma ktoś doświadczenia z tym dziadostwem. Napisałam do nich i jak nie przestaną, piszę do UOKiK, bo to już sie w głowie nie mieści. Nawet nie pamiętam, czy się gdzieś logowałam, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 14.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) No ie wiem. Zazwyczaj jak dostaję jakieś pismo /gmina, sąd, zarządca wspólnoty, wojsko, itp to jednak nie jest zatytułowane "szanowna pani" tylko przykładowo: "pan Beton, 30-808 Betonowo, ul. Betonowa 13/4" Edytowane 14 Czerwca 2013 przez beton44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.06.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja bym to olał. Cwaniaczków nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.07.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Automat przysyla pliki tez mi przyslali ale,nie sprawdzalem co to.i dobrze.Na zmeczenie ,,materiału" beda przysyłac Wypowiedziec umowe na pismie ,że takiej nie zawierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts