sopelnh 27.05.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam jestem w trakcie wykanczania schodów z lastryka, chcę je zabarwić na kolor żółty jednak pigment który kupiłem nie daje Żadnego efektu. Czy istnieją jakieś inne sposoby na uzyskanie poządanego koloru lastryko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dozrc 27.05.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Może Remicolor. Ważne są proporcje tego barwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopelnh 27.05.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 barwnik który zastosowałem to ferrokolor. Co ciekawe barwnik czerwony-bordowy zabarwił beton wg oczekiwań natomiast zółty nie zadzialal wcale tak jakby wogole nie znalazl sie w mieszance... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts