slawny 27.05.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 WitamJestem zainteresowany zakupem gniazd i łaczników w kolorze srebrnym.Oglądałem wyroby w takim kolorze o nazwie IMPRESJA .Czy może ktoś doradzić , czy to dobry produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 27.05.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Mam impresję w kuchni. Jest ok. Moduły te same co w starszej serii Gazela. Srebrna Impresja jest malowana, więc przy intensywnym użytkowaniu może z czasem lakier się ścierać. Chociaż w łazience mam srebrną Gazelę i do dzisiaj (4 lata) wygląda jak nowa.Sonata też może się podobać i też jest srebrna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawny 29.05.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 dzięki za opinię, oglądałem na stronie ospel gazele i sonatę. gazela srebrna ma wstawki w innym kolorze , dlatego zastanawiam się raczej nad impresja i sonatą. Piszesz, że to wyrób lakierowany i może się scierać, ale Ty użytkujesz 4 lata i jest OK więc chyba to dobry wybór.Może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia co do jakości tej powłoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 30.05.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 mam impresję już 2 lata i bez zastrzerzeń, dla mnie dodatkowo ważne było,że z jednej serii mam też RTV-ki, RJ45, czujkę ruchu i termostaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts