aspo 28.05.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam serdecznie, zbudowałem szafę, problem polega na tym, że ciany są bardzo krzywe i pomiędzylistwą z płyty (szerokośc 10 cm), do której dochodzą drzwi, a ścianą są spore luki, miejscami powyżej cm.jak to wypełnić? Luki mam też w innych miejscach łączeń. Pytanie: co propnujecie - by powstrzymać kurz...? Jakieś uszczelki, silikon...? Dzięki.. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareklbn 28.05.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witaj.masz jakieś fotki? ja zazwyczaj wypełniam akrylem takie dziury, ewentualnie wycinam kliny. Ostatnio robiłem szafę w "nowym" budownictwie i boczna listwa dołem przylegała a gorą odstawała 3,8cm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 29.05.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Wpisz w Google "listwa przyblatowa". Ja tak rozwiązałem problem szczeliny między górnym wieńcem szafy a krzywym sufitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 30.05.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Listwa maskująca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts