tiger_ice 28.05.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam zamierzam budować dom z płaskim dachem w województwie Lubuskim, ale tak się składa, że oprócz PRL-owskich kostek nie widzę żadnego nowego budynku wykonanego w takim stylu. Czy ktoś z forumowiczów wybudował lub buduje dom z płaskim dachem na terenie woj Lubuskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus 28.05.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Nie bardzo rozumiem pytanie - co ma kształt dachu do województwa? No chyba że chodzi o tereny Beskidów czy Tatr gdzie dom z płaskim dachem to raczej samobójstwo zwazywszy na opady śniegu na tamtych terenach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiger_ice 28.05.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No kształt do województwa nie ma nic Chodzi o to, że chciałbym obejrzeć taki nowo powstały budynek z dachem płaskim. Może ktoś z forumowiczów postawił taki domek na terenie woj . Lubuskiego? Tego chciałem się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 28.05.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ja buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 28.05.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Kształt dachu ma jak najbardziej wiele wspólnego z lokalizacją. Dokładniej z ustalonymi przez lokalną władzę wymogami budownictwa - ostatnio bardzo są modne dachy "spadziste z użytkowym poddaszem" i są one takim standardem w planach zabudowy czy warunkach zabudowy. Nie wiem zresztą dlaczego te "zakopiańczyki" zdobyły taką popularność, ale moda nie ma rozumu Tak offtopic, dach "spadzisty" w naszym klimacie jest jak najbardziej optymalny, w związku z opadami śniegu czy też deszczu. Polska nie Maroko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiger_ice 30.05.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ja buduję o to super a można wiedzieć jaki projekt? i na jakim jest Pan etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiger_ice 30.05.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Tak offtopic, dach "spadzisty" w naszym klimacie jest jak najbardziej optymalny, w związku z opadami śniegu czy też deszczu. Polska nie Maroko. Polska to też nie Norwegia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 30.05.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) etap wykańczania...się zmodyfikowany stary projekt http://bisprol.pl/katalog/Budynki_jednorodzinne/WB-3149/WB-3149.htm Edytowane 30 Maja 2013 przez qubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiger_ice 02.06.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 etap wykańczania...się czy była by możliwość oglądnięcia budynku i zadania kilku nurtujących pytań odnośnie takiego domku? mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 02.06.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 nie ma problemu a na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiger_ice 04.06.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 nie ma problemu a na jakim jesteś etapie? na etapie wyboru projektu mam już warunki które umożliwiają mi budowe z płaskim dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 04.06.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a jaki projekt? masz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 04.06.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 jak coś to pisz na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiger_ice 06.06.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 a jaki projekt? masz linka? http://z500.pl/projekt/Zx53,Nowoczesny-dom-parterowy-z-funkcjonalnym-wnetrzem-3-sypialnie-i-duzy-taras/warianty.html myślę nad tym tylko wersja powiekszona Zx53+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts