sylwek1974 28.05.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam, niedługo będę ocieplał dom styro, mam okna pvc na listwach podparapetowych zaś drzwi tarasowe na poszerzeniach. Nie wiem jeszcze czy zdecyduje się na parapety zewnętrzne z blachy czy ceramiczne ale słyszałem że nie ma ich jak zamontować szczelnie jeśli okno balkonowe nie stoi na listwie transportowej tylko na profilu bazowym. Czy możecie coś poradzić co można zrobić żeby uniknąć podchodzenia wody i śniegu pod parapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitek1983 04.08.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Mam ten sam problem możesz podzielić sie informacjami jakie patapety wybrales i jak je zamontowales? Będę wdzięczny. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts