88piotras 28.05.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam, Chcę wymienić drzwi wejściowe do mieszkania z klatki, w bloku z wielkiej płyty.Interesuje mnie, aby miały podwyższone wyciszenie. Znalazłem coś takiego: Multi Door MDA 39, które mają ponoć wyciszenie na poziomie 39 db.http://www.multi-door.pl/kld-2-mda.html W cenie poniżej 1400 zł brutto dostaje drzwi, ościeżnicę, klamki, zamki, próg, wizjer. Ktoś ma jakiekolwiek opinie i doświadczenia z tą firmą, a jeszcze lepiej z tym modelem? Lub być może możecie polecić coś lepszego, sprawdzonego w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.05.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dolicz jeszcze wymianę. "fachowcy" biorą nawet 500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
88piotras 28.05.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dolicz jeszcze wymianę. "fachowcy" biorą nawet 500zł. Dzięki, fachowca już mam. Nikt nic nie ma do powiedzenia w sprawie tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.05.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dzięki, fachowca już mam. Nikt nic nie ma do powiedzenia w sprawie tej firmy? To że masz tzn że już nie musisz go uwzględniać w kosztorysie? Pewnie nikt nie ma nic do powiedzenia, bo na pewno by się odezwał. Ja po raz pierwszy spotykam się z tą firmą (może była, ale nigdy ich nie widziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts