lena88 28.05.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam Poszukuje zdjęć małych toalet dla gości, w których są tylko wc oraz umywalka. Potrzebuje inspiracji Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igorgumis 29.05.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 tutaj masz fajny przykład . ja bym stawiał na jasne odcienie w takiej toalecie, gdyż to powiększałoby optycznie przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 30.05.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Poszukaj w wątku "Łazienki nasze". Tam oprócz dużych łazienek jest sporo fajnych małych toalet forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 30.05.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 lena88 napisał: Witam Poszukuje zdjęć małych toalet dla gości, w których są tylko wc oraz umywalka. Potrzebuje inspiracji Pomożecie? To może wczuj się w rolę Twojego gościa i pomyśl po co on tam zmierza? Dla wrażeń artystycznych, czy też w jakimś bardziej przyziemnym celu? Zawsze możesz zaprosić dekoratora wnętrz lub zaprosić tych z programu Dekoratornia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.05.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 lena88 napisał: Witam Poszukuje zdjęć małych toalet dla gości, w których są tylko wc oraz umywalka. Potrzebuje inspiracji Pomożecie? Wydaje mi się, że taka toaleta będzie nie tylko dla gości, ale będziecie Wy z niej korzystać na co dzień. Dopasuj ją stylem i kolorystyką do reszty wnętrz, niech stanowi jedność Kopalnia inspiracji jest np tutaj (od kiedy Pesteczka pokazała stronę, sama często wchodzę i tam znalazłam kilka pomysłowych rozwiązań - polecam : http://www.houzz.com/photos/bath/small-wc- http://www.houzz.com/photos/bath/small-sinks- możesz wpisywać różne słowa i za kazdym razem uzyskasz wiele wiele nowych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts