JerzyBw 29.05.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) Witam Obiekt przedstawiony na zamieszczonych zdjęciach. Wymiary - przedstawione na rysunku. Konstrukcja bardzo solidna, umożliwiająca łatwy i szybki montaż (czy demontaż). Słupy - średnica ok. 35 cm. Górne belki - średnica ok. 25 cm, długość do 7,9m Krokwie - długość 3,3 m (8 cm x 16 cm). Garaż samodzielnie wykonany. Dwie osoby mogą go bardzo szybko poskładać na wcześniej przygotowanym fundamencie. Może to dla niektórych będzie niedorzeczne, przecież bale są duże i ciężkie, to odpowiem, że sam zrobiłem ten garaż, bez niczyjej pomocy. Zapraszam do mojej galerii w fotosiku (link poniżej) W cenie oferuję doradztwo i czynną pomoc. W razie konieczności mogę dostarczyć architektoniczny projekt zaakceptowany przez wykwalifikowanego architekta. Bramę oraz wykończenie dachu pozostawiam do wykończenia odbiorcy - wg indywidualnego gustu i potrzeb (deskowanie, gont, dachówka, itp.). Zapraszam. Zainteresowanych proszę o kontakt pod [email protected] lub tel. 604 200 443. Lokalizacja – Sławoszów, koło Głubczyc woj. opolskie. 50°15'24.897"N, 17°44'16.483"E Cena9 900PLN http://www.fotosik.pl/search.php?search=arkajerzybw&page=1 dod. nieaktualne Edytowane 25 Czerwca 2013 przez JerzyBw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts