adi456 29.05.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Witam, mniej więcej tak wygląda moje poddasze troche czytałem na ten temat ale mam pare pytań, jaką zrobić przestrzeń wentylacyjna między deskami a wełna? przypuśćmy że zostawie 5 cm, to zostanie na wełnę tylko 5cm, no i potem 15cm? wydaje mi się że to za mało, chciałbym między krokwie włożyć 15cm tylko dobić coś do istniejących krokwi (coś na brakujące 10cm)? i wtedy zrobić razem 30cm wełny? jeżeli chodzi o przestrzeń wentylacyjną to jakie duże zrobić wloty powietrza i gdzie? wylot też gdzieś trzeba zrobić przy ścianie domu? folie paroizolacyjną zaraz przed płytami G-K? bardzo proszę o pomoc, oczywiście wszystko robię sam, mam rodzine na utrzymaniu i nie stać mnie na fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fo_ 29.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Jaki rozstaw i przekrój krokwi? Kąt dachu? Długość połaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts