sikoreczkas 29.05.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Teraz właśnie stoimy przed takim dylematem... Czy najpierw rozprowadzić rurki do wody i kanalizacji ? Czy może najpierw zrobić tynki ? Co by tynkarze nie zniszczyli instalacji wod-kan ?? Proszę o pomoc doświadczonych:)) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 29.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Rozprowadzić rurki a potem wykonać tynki.Po tynkach zrobić próbę szczelności instalacji (przed wykonaniem wylewki na podłogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.06.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Wykonac tynki a następnie wodę i CO. Ja tak robiłem.i tak powinno być. Jest to sporo rur. Nawet jak tynkarze są dobrzy to będą sie o te rury na okrągło potykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 16.06.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 to zależy gdzie te tynki, jak w piwnicy to pierwszy tynk jak wyżej to instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 30.07.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Teraz właśnie stoimy przed takim dylematem... Czy najpierw rozprowadzić rurki do wody i kanalizacji ? Czy może najpierw zrobić tynki ? Co by tynkarze nie zniszczyli instalacji wod-kan ?? Proszę o pomoc doświadczonych:)) pozdrawiam u mnie kanaliza przed tynkami - woda użytkowa po tynkach ( rurki na podłodze) osobiście chyba bym wolał żeby tynkarze zniszczyli mi rurki na podłodze niż tynki ( można je obejrzeć w mojej stopce na dole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts