Czarek 111 06.07.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Ja wiem że wymienić można wszystko tylko za ile jaki czas ? Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 08.07.2013 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Swoją drogą, do Ideala 8000 trochę się zraziłem, jak dwóch dealerów mówiło o konieczności włożenia poprzeczek w okna balkonowe. Dealerzy, sprzedający inne profile po sprawdzeniu wymiarów "puszczali" okna bez poprzeczek. Dlatego też, mimo dobrej ceny Aluplasta nie biorę już pod uwagę, ostatecznie jedynie bluEvolution z Alsecco i od lokalnego producenta i Veka Softline z KNS Aluplast produkuje profile zaliczane do klasy B, czyli cieńsze w części zewnętrznej i wewn, o ile-nikt nie wie. Moje okna z OKFENSu, wstawiane 10 lat temu, wcale nie najtańsze, są prawdopodobnie na profilach aluplasta. Ro..... się, mówiąc bardzo dyplomatycznie. Nawet białe klamki, nawet plastikowe części przy zawiasach....A ościeżnice-rozwarstwiają się na dole, gdzie widoczne są takie pionowe ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.07.2013 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Coś mi się zdaje, że zaczynasz ulegać marketingowi. Co CI da klasa B czy A? Ja nie jestem taki pewien, czy masz rację. Nawet Vece udowodniono kiedyś, że ma nie "tylko klasa A" Na ile się orientuję, to cieńsze profile są normą u większości producentów profili (tzn występują w ofercie, ale nie ma obowiązku ich stosowania z tym że my Polacy tak mamy, że lubimy kombinować i kupować tańsze.. Ps. W Twoich oknach możesz mieć co najwyżej profile Panorama w wersji "perfecta", ew. Aura jeśli szukałaś wtedy nie najtańszych produktów. A możemy prosić fotki tych rozwarstwien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarek 111 09.07.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jak sytuacja z wyceną wymiany tej szybki zdaję się że finlandia zgłaszał chęć wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.07.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jak będziesz moim klientem to możemy o tym porozmawiać. Zapraszam do biura. Tu sensem dyskusji jest tylko mącenie w głowie które zwyczajnie zasługuje na bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 09.07.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jak sytuacja z wyceną wymiany tej szybki zdaję się że finlandia zgłaszał chęć wyceny Kolega zdaje się specjalizować w nieprzemyślanych pytaniach:-). Pewne jest jedno. Niezależnie od technologii wklejania szyby istnieją możliwości jej wymiany bez konieczności wymiany skrzydła. Ile to będzie trwało i kosztowało? To zależy wyłącznie od kompetencji tego co się za wymianę zabiera i stosowanych przez niego cen i marż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts