usrobo 30.05.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 hej ! chce sprzedać dompostanowiłem zając się tym samzakupiłem domenę, zrobiłem stronę, wstawiłem opisy i zdjęcia.chcę to rozreklamować w okolicy nurtuje mnie tylko jedna sprawa. bezpieczeństwo domu i mojej rodziny podczas promocji ogłoszenia wiadomo ze w dzisiejszych czasach google streetwiev i zdjęć satelitarnych nic się nie ukryjeja tez podałem wszystkie dane łacznie z adresem,są zdjęcia domu, wnętrza itp czy jest to bezpieczne dla mnie ? co wy o tym sądzicie ?jestem przeczulony na tym punkcie, nie publikuje prywatnych danych w internecie bo wiem ze każdy świr moze to wykorzystaćjestem anty-fanem facebooka i totalnego ububliczniania się przez internet ale bez tych informacji nie sprzedam domu zapraszam do dyskucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 01.06.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Bezpieczeństwo w jakim sensie?Przecież jakoś musisz dom pokazać żeby zachęcić kupujących.Jeżeli masz jakieś zabezpieczenia,to trzeba uważać żeby nie pokazywać ich na zdjęciach,ale ewentualnych chętnych którzy będą oglądać Twój dom jeżeli chodzi o zamiary nie prześwietlisz.Miliony ludzi tak sprzedaje swoje mieszkania i domy i nie ma się czym stresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.bernard 26.06.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 hej ! chce sprzedać dom postanowiłem zając się tym sam zakupiłem domenę, zrobiłem stronę, wstawiłem opisy i zdjęcia. chcę to rozreklamować w okolicy nurtuje mnie tylko jedna sprawa. bezpieczeństwo domu i mojej rodziny podczas promocji ogłoszenia wiadomo ze w dzisiejszych czasach google streetwiev i zdjęć satelitarnych nic się nie ukryje ja tez podałem wszystkie dane łacznie z adresem, są zdjęcia domu, wnętrza itp czy jest to bezpieczne dla mnie ? co wy o tym sądzicie ? jestem przeczulony na tym punkcie, nie publikuje prywatnych danych w internecie bo wiem ze każdy świr moze to wykorzystać jestem anty-fanem facebooka i totalnego ububliczniania się przez internet ale bez tych informacji nie sprzedam domu zapraszam do dyskucji. Polecam wystawić ogłoszenie w serwisie http://www.prywatnaoferta.pl , który za Ciebie zamieszcza je na ponad 100 portalach ogłoszeniowych np. gratka, otodom, olx itd. To jest najlepszy sposób na szybką reklamę nieruchomości. Ogłoszenie będzie wszędzie, więc zobaczy je większa ilość osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts