Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hej !

chce sprzedać dom

postanowiłem zając się tym sam

zakupiłem domenę, zrobiłem stronę, wstawiłem opisy i zdjęcia.

chcę to rozreklamować w okolicy

nurtuje mnie tylko jedna sprawa.

bezpieczeństwo domu i mojej rodziny podczas promocji ogłoszenia

wiadomo ze w dzisiejszych czasach google streetwiev i zdjęć satelitarnych nic się nie ukryje

ja tez podałem wszystkie dane łacznie z adresem,

są zdjęcia domu, wnętrza itp

czy jest to bezpieczne dla mnie ? co wy o tym sądzicie ?

jestem przeczulony na tym punkcie, nie publikuje prywatnych danych w internecie bo wiem ze każdy świr moze to wykorzystać

jestem anty-fanem facebooka i totalnego ububliczniania się przez internet ale bez tych informacji nie sprzedam domu

zapraszam do dyskucji.

Bezpieczeństwo w jakim sensie?

Przecież jakoś musisz dom pokazać żeby zachęcić kupujących.

Jeżeli masz jakieś zabezpieczenia,to trzeba uważać żeby nie pokazywać ich na zdjęciach,ale ewentualnych chętnych którzy będą oglądać Twój dom jeżeli chodzi o zamiary nie prześwietlisz.

Miliony ludzi tak sprzedaje swoje mieszkania i domy i nie ma się czym stresować.

• 4 weeks później...
hej !

chce sprzedać dom

postanowiłem zając się tym sam

zakupiłem domenę, zrobiłem stronę, wstawiłem opisy i zdjęcia.

chcę to rozreklamować w okolicy

nurtuje mnie tylko jedna sprawa.

bezpieczeństwo domu i mojej rodziny podczas promocji ogłoszenia

wiadomo ze w dzisiejszych czasach google streetwiev i zdjęć satelitarnych nic się nie ukryje

ja tez podałem wszystkie dane łacznie z adresem,

są zdjęcia domu, wnętrza itp

czy jest to bezpieczne dla mnie ? co wy o tym sądzicie ?

jestem przeczulony na tym punkcie, nie publikuje prywatnych danych w internecie bo wiem ze każdy świr moze to wykorzystać

jestem anty-fanem facebooka i totalnego ububliczniania się przez internet ale bez tych informacji nie sprzedam domu

zapraszam do dyskucji.

Polecam wystawić ogłoszenie w serwisie http://www.prywatnaoferta.pl , który za Ciebie zamieszcza je na ponad 100 portalach ogłoszeniowych np. gratka, otodom, olx itd. To jest najlepszy sposób na szybką reklamę nieruchomości. Ogłoszenie będzie wszędzie, więc zobaczy je większa ilość osób.