ZaPP 21.01.2014 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Dziękuję za radę Z pewnością skorzystamy. Co do koloru elewacji, to coś jasnego. Jeszcze nie zdecydowaliśmy, ale pewno odpada szary i żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaPP 16.02.2014 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Wcześniej pojawił się wpis o kominach z cegły dziurawki (że cieknie). Po prawie całym dniu opadów pojechałem sprawdzić, czy jest OK... No i... jest OK Będę nadal testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 17.02.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Wcześniej pojawił się wpis o kominach z cegły dziurawki (że cieknie). Po prawie całym dniu opadów pojechałem sprawdzić, czy jest OK... No i... jest OK Będę nadal testował Tak jak "jedna jaskółka wiosny nie czyni" tak "jeden deszcz nic Ci nie powie" Ja też mam z dziurawki - ale różnica polega na tym, że u mnie poddasze jest dla powietrza i co tam jeszcze jest, a Twoje do zamieszkania. Pozdrawiam....coraz ładniejszy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaPP 17.02.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Tak, zdaję sobie z tego sprawę, dlatego po każdym poważnym deszczu będę obserwował, co się dzieje. Jak tylko będzie problem z przeciekaniem, będę interweniował u ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia_kinia 31.03.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 U góry (dzięki wybudowaniu ścianki kolankowej) będzie na pewno powyżej 50m2. Domek budujemy koło Łysomic pod Toruniem.. Witam, My też jesteśmy z Torunia, a jest szansa na obejrzenie domku w realu, albo chociaż odpowiedzenie na kilka moich pytań? Mąż strasznie chce budować ten dom, a mi przeszkadza trochę to, ze nie ma tam 3 pokoju dla nas dorosłych. Możesz do mnie napisać? Dziękuję K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaPP 06.04.2014 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam, odpisałem już na PW - zapraszamy Tymczasem... Dzięki reorganizacji ogrodu teściowej, dorobiliśmy się pierwszej roślinności Trzeba było jednak wcześniej nawieść 10m3 ziemi Ułożenie oczywiście tymczasowe, bo nie ma na razie możliwości zwiezienia ziemi na całą działkę. http://i1049.photobucket.com/albums/s399/Chorwat_PL/m36b/DSC_0329_zpszutiylhi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 22.02.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Kolego dzieje się coś u Was czy roślinność "teściowej"zarosła bujnie całą działkę i nowo budowany dom? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts