księguś 27.04.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Mam prośbe o podanie namiarów na kogoś kto wykonuje studnie kopane w okolicy Wrocławia. Pomijając koszt nie mam zaufania do studni wierconych i wolałbym mieć wykopane te 9-10 kręgów i widzieć ile wody mam do dyspozycji. Obdzwoniłem już wszystkich ale wszystcy tylko wierca nikt nie kopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.04.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 najpierw i tak musisz zrobic odwiert i sprawdzic gdzie jest woda. pozniej mozesz wynajac 2..3 "robotnikow" ktorzy ci ja wykopia. tak zrobilismy ze studnia na dzialce ojca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księguś 28.04.2004 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 a do jakiej głębokości wykopaliście? Jak poradziłeś sobie z uszczelnianiem pomiędzy kręgami?, czy doszedłeś do drugiego poziomu wodonośnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.04.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 nie wiem czy doszlismy do drugiego poziomu ale ... mamy 12 kregow (jeden wystaje nad ziemie). odwiert byl zrobiony na kilkanascie metrow bo takie mielismy wiertlo (reczne oczywiscie ). kregi uszcelnialismy lepikiem. przy kopaniu najlepiej miec juz jakas pompe - w razie czego. kiedys na forum opisywalem szerzej cala historie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts