s4d 31.05.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 (edytowane) Witam wszystkich Forum przeglądam od lat, więc nadszedł chyba właściwy moment, aby się zarejestrować. Jestem tu bardziej żeby pytać niż odpowiadać, ale jeśli uda mi się czasem komuś pomóc w jakimś problemie, to będę tym bardzo usatysfakcjonowany. Prywatnie od paru lat projektuję wnętrza mieszkalne i biurowe, ale obserwując nawał problemów, nowych rozwiązań materiałowych i konstrukcyjnych, czuję się jakbym dopiero zaczynał. (ale chyba tak jest w każdej dziedzinie) Proszę o wyrozumiałość wytrawnych użytkowników i fachowców, przynajmniej na początku mojego uczestnictwa tutaj . pozdrawiam Maciej Edytowane 31 Maja 2013 przez s4d literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts