magdyla 31.05.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Najlepszy grill - to ten tradycyjny. Tzn : befsztyki, kurczak, steki, ryby,kiełbaski. Ostatnio z rodziną bardzo dobre robimy szaszłyki z warzyw.,można je także przeplatać krewetkami. Wówczas jest ciekawiej. A tak przygotowane są i zdrowe i łatwe do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muraSZ 11.06.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 To ja robie cos pomiedzy. Warzywne saszlyki przeplatane mięskiem. Oczywiście dużo sosu czosnkowego Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-5968946 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.07.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Jak klawiście się Państwo reklamujecie,oprócz postu 1 i 2.Pytanie do autorki.Jeśli możesz.Jak robisz befsztyki i steki.Dlaczego pytam.W tytule jest słowo tradycyjny.Chcesz mi powiedzieć ,że np. befsztyk z polędwicy wołowej jest tradycyjny na naszych grillach???Rozumiem ,że steki także są z tej części krówki ,czy tradycyjnie z rostbef lub antrykot ??? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6024789 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demotywator 27.07.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ach te reklamy... Ja polecam i uwielbiam karkówkę z grilla. Najlepiej przyprawiona dzień wcześniej i przesmarowana ostrą musztardą! Najlepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6025142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychu1992 29.08.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dla mnie najlepsza jest po prostu kiełbasa a do tego duża ilość piwa. To zawsze gwarantuje dobrą zabawę nawet jak nie ma rozpałki i nie uda się rozpalić grilla ewentualnie jakaś karkówka lub inne tłuste mięsko, chude trzeba bardzo pilnować żeby nie zrobiło się twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6065522 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.08.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Dla mnie najlepsza jest po prostu kiełbasa a do tego duża ilość piwa. To zawsze gwarantuje dobrą zabawę nawet jak nie ma rozpałki i nie uda się rozpalić grilla ewentualnie jakaś karkówka lub inne tłuste mięsko, chude trzeba bardzo pilnować żeby nie zrobiło się twarde. Kiełbasa z grilla też musi być ta odpowiednia.Jak nawalisz się browarkiem to zaiste smak w niczym jej nie będzie przeszkadzał ale są jeszcze inni bardziej wybredni .czekający na kiełbachę z grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6066499 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 30.08.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Kiełbasa z grilla też musi być ta odpowiednia.Jak nawalisz się browarkiem to zaiste smak w niczym jej nie będzie przeszkadzał ale są jeszcze inni bardziej wybredni .czekający na kiełbachę z grilla. Zgadzam się. Na grillu powinna zawitać polska, biała i kaszanka (pieczona w folii z cebulą, jabłkiem i majerankiem) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6067083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 30.08.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 mój mąż marzy o BIG GREEN EGG ! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6067088 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.08.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgadzam się. Na grillu powinna zawitać polska, biała i kaszanka (pieczona w folii z cebulą, jabłkiem i majerankiem) Witam Jak miło cię czytać po tylu latach.Serdecznie pozdrawiam.Biała kiełbacha i kaszanka to nie zapomniane smaki na grillu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6067171 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanKajtek 04.09.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Tradycyjny grill to krewetki? No nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6072383 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.09.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Tradycyjny grill to krewetki? No nie wiem... A co piliśmy przed zalogowaniem ???:D:D.......................sretki nie krewetki .Tradycja .......Czy te krewetki przekazywaliście sobie np. z pokolenia na pokolenie............????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6072804 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychu1992 07.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Kiełbasa z grilla też musi być ta odpowiednia.Jak nawalisz się browarkiem to zaiste smak w niczym jej nie będzie przeszkadzał ale są jeszcze inni bardziej wybredni .czekający na kiełbachę z grilla. Na miasteczku studenckim 90% ludzi przychodzi na grilla bez kiełbasy za to z piwem. Bywałem nawet na grillach że nikt nie przyniósł grilla Ale fakt że czasem nie jadło się nic od rana i dobrze zagryźć jakąś kiełbaskę. Najważniejsza jednak zawsze jest dobra atmosfera. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-6076416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 12.05.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Bywałem nawet na grillach że nikt nie przyniósł grilla . To znaczy że po prostu ...bywałeś na studenckich popijawach ....... Idąc twoim tokiem rozumowania spotkanie w barze mlecznym nad talerzem kaszki też należałoby uznać za "bycie na grillu " Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-7102460 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 13.05.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Ale żeś mu powiedział... Po 3 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-7102613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 28.06.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 dla mnie jak grill to ma być kiełbasa, boczek i karczek...no ewentualnie jakaś mała sałatka żeby zdrowo było Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-7127224 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.06.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Generalnie najlepsze grille na jakich byłam to te na działkach;) Sama nie mam, ale kilku moich znajomych ma i to takie na wypasie, bo z altankami, miejscem na grill i oczkiem wodnym;) Przeważnie kupowało się jakieś kiełbaski, skrzydełka, karkówkę, rzadziej rybę no i jakieś warzywka. Do tego keczupy i musztardy z http://www.primavika.pl/ i menu było skompletowane;) Do tego jakieś dobre napoje, muzyka i dobrze dogadująca się grupa - lepszych imprez nie było;) A że działki daleko od bloków i domków to też nikt nie narzekał na to, że jakieś hałasy sąNajlepszy taki grill jest po paru głębszych. Tylko następnego dnia sąsiedzi dziwnie patrzą. A to jakieś majtki przyniosą, że niby ktoś u nich w malinach zapomniał a to kalosza, do którego grillowicz jakiś kupę narżnął. Jest też jednak jakiś pozytyw, bo całe działki zapoznają się z niezapomnianym dziełem disco-polo "Ach te oczy". Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-7127407 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszekbud 31.05.2017 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Karczek i boczek na grilla to najlepsze co może być lubię też kaszankę z ogórkiem albo kapustą kiszoną - trzeba to zawinąć w folię i na grilla wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-7359724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.05.2017 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Karczek i boczek na grilla to najlepsze co może być lubię też kaszankę z ogórkiem albo kapustą kiszoną - trzeba to zawinąć w folię i na grilla wrzucić Możesz ten trudny przepis zobrazować tu na FM??? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-7359768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 31.05.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Jak grilujesz 0.5 litra ? Najlepiej załącz foto.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-7359871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaisyChain 31.05.2017 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Tradycyjny grill to dla mnie tradycyjnie mięso - kurczak i karkówka. ALE lubię nowinki w postaci wszelkiego rodzaju dipów i dodatków. W tym sezonie moim ulubionym elementem grilla jest Pastena z suszonych pomidorów od OLE. Na bagietkę, do chipsów i do mięsa - pasuje po prostu do wszystkiego i jest dużo smaczniejsza niż np. ketchup, moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179826-tradycyjny-grill/#findComment-7359920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.