magdyla 31.05.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Najlepszy grill - to ten tradycyjny. Tzn : befsztyki, kurczak, steki, ryby,kiełbaski. Ostatnio z rodziną bardzo dobre robimy szaszłyki z warzyw.,można je także przeplatać krewetkami. Wówczas jest ciekawiej. A tak przygotowane są i zdrowe i łatwe do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muraSZ 11.06.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 To ja robie cos pomiedzy. Warzywne saszlyki przeplatane mięskiem. Oczywiście dużo sosu czosnkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.07.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Jak klawiście się Państwo reklamujecie,oprócz postu 1 i 2.Pytanie do autorki.Jeśli możesz.Jak robisz befsztyki i steki.Dlaczego pytam.W tytule jest słowo tradycyjny.Chcesz mi powiedzieć ,że np. befsztyk z polędwicy wołowej jest tradycyjny na naszych grillach???Rozumiem ,że steki także są z tej części krówki ,czy tradycyjnie z rostbef lub antrykot ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demotywator 27.07.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ach te reklamy... Ja polecam i uwielbiam karkówkę z grilla. Najlepiej przyprawiona dzień wcześniej i przesmarowana ostrą musztardą! Najlepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychu1992 29.08.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dla mnie najlepsza jest po prostu kiełbasa a do tego duża ilość piwa. To zawsze gwarantuje dobrą zabawę nawet jak nie ma rozpałki i nie uda się rozpalić grilla ewentualnie jakaś karkówka lub inne tłuste mięsko, chude trzeba bardzo pilnować żeby nie zrobiło się twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.08.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Dla mnie najlepsza jest po prostu kiełbasa a do tego duża ilość piwa. To zawsze gwarantuje dobrą zabawę nawet jak nie ma rozpałki i nie uda się rozpalić grilla ewentualnie jakaś karkówka lub inne tłuste mięsko, chude trzeba bardzo pilnować żeby nie zrobiło się twarde. Kiełbasa z grilla też musi być ta odpowiednia.Jak nawalisz się browarkiem to zaiste smak w niczym jej nie będzie przeszkadzał ale są jeszcze inni bardziej wybredni .czekający na kiełbachę z grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 30.08.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Kiełbasa z grilla też musi być ta odpowiednia.Jak nawalisz się browarkiem to zaiste smak w niczym jej nie będzie przeszkadzał ale są jeszcze inni bardziej wybredni .czekający na kiełbachę z grilla. Zgadzam się. Na grillu powinna zawitać polska, biała i kaszanka (pieczona w folii z cebulą, jabłkiem i majerankiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 30.08.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 mój mąż marzy o BIG GREEN EGG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.08.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgadzam się. Na grillu powinna zawitać polska, biała i kaszanka (pieczona w folii z cebulą, jabłkiem i majerankiem) Witam Jak miło cię czytać po tylu latach.Serdecznie pozdrawiam.Biała kiełbacha i kaszanka to nie zapomniane smaki na grillu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanKajtek 04.09.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Tradycyjny grill to krewetki? No nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.09.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Tradycyjny grill to krewetki? No nie wiem... A co piliśmy przed zalogowaniem ???:D:D.......................sretki nie krewetki .Tradycja .......Czy te krewetki przekazywaliście sobie np. z pokolenia na pokolenie............????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychu1992 07.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Kiełbasa z grilla też musi być ta odpowiednia.Jak nawalisz się browarkiem to zaiste smak w niczym jej nie będzie przeszkadzał ale są jeszcze inni bardziej wybredni .czekający na kiełbachę z grilla. Na miasteczku studenckim 90% ludzi przychodzi na grilla bez kiełbasy za to z piwem. Bywałem nawet na grillach że nikt nie przyniósł grilla Ale fakt że czasem nie jadło się nic od rana i dobrze zagryźć jakąś kiełbaskę. Najważniejsza jednak zawsze jest dobra atmosfera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 12.05.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Bywałem nawet na grillach że nikt nie przyniósł grilla . To znaczy że po prostu ...bywałeś na studenckich popijawach ....... Idąc twoim tokiem rozumowania spotkanie w barze mlecznym nad talerzem kaszki też należałoby uznać za "bycie na grillu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 13.05.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Ale żeś mu powiedział... Po 3 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 28.06.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 dla mnie jak grill to ma być kiełbasa, boczek i karczek...no ewentualnie jakaś mała sałatka żeby zdrowo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.06.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Generalnie najlepsze grille na jakich byłam to te na działkach;) Sama nie mam, ale kilku moich znajomych ma i to takie na wypasie, bo z altankami, miejscem na grill i oczkiem wodnym;) Przeważnie kupowało się jakieś kiełbaski, skrzydełka, karkówkę, rzadziej rybę no i jakieś warzywka. Do tego keczupy i musztardy z http://www.primavika.pl/ i menu było skompletowane;) Do tego jakieś dobre napoje, muzyka i dobrze dogadująca się grupa - lepszych imprez nie było;) A że działki daleko od bloków i domków to też nikt nie narzekał na to, że jakieś hałasy sąNajlepszy taki grill jest po paru głębszych. Tylko następnego dnia sąsiedzi dziwnie patrzą. A to jakieś majtki przyniosą, że niby ktoś u nich w malinach zapomniał a to kalosza, do którego grillowicz jakiś kupę narżnął. Jest też jednak jakiś pozytyw, bo całe działki zapoznają się z niezapomnianym dziełem disco-polo "Ach te oczy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszekbud 31.05.2017 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Karczek i boczek na grilla to najlepsze co może być lubię też kaszankę z ogórkiem albo kapustą kiszoną - trzeba to zawinąć w folię i na grilla wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.05.2017 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Karczek i boczek na grilla to najlepsze co może być lubię też kaszankę z ogórkiem albo kapustą kiszoną - trzeba to zawinąć w folię i na grilla wrzucić Możesz ten trudny przepis zobrazować tu na FM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 31.05.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Jak grilujesz 0.5 litra ? Najlepiej załącz foto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaisyChain 31.05.2017 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Tradycyjny grill to dla mnie tradycyjnie mięso - kurczak i karkówka. ALE lubię nowinki w postaci wszelkiego rodzaju dipów i dodatków. W tym sezonie moim ulubionym elementem grilla jest Pastena z suszonych pomidorów od OLE. Na bagietkę, do chipsów i do mięsa - pasuje po prostu do wszystkiego i jest dużo smaczniejsza niż np. ketchup, moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts