niktspecjalny 31.05.2017 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Tradycyjny grill to dla mnie tradycyjnie mięso - kurczak i karkówka. ALE lubię nowinki w postaci wszelkiego rodzaju dipów i dodatków. W tym sezonie moim ulubionym elementem grilla jest Pastena z suszonych pomidorów od OLE. Na bagietkę, do chipsów i do mięsa - pasuje po prostu do wszystkiego i jest dużo smaczniejsza niż np. ketchup, moim zdaniem. Ten w tym wydaniu ....bardzo m i smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 07.06.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 A ja muszę mieć jeszcze halloumi na grillu. Ten ser jest jeszcze lepszy od oscypka, więc u mnie to punkt obowiązkowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaziX99 06.08.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Tradycyjny gril to oczywiscie kielbaska i piwko Czego potrzeba wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 08.08.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 No może jednak jeszcze jakieś warzywka. Z grilla są przepyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majsterklepka11 23.03.2018 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Polecam do mies robić np ze dwa dni wcześniej swoją marynatę i dać marynować się te 48h mięsku. Bardzo dobre są ryby we folii na grillu, trzeba tylko uważać żeby skóra się nie przykleiła do folii. Kiedyś robiłem szaszłyki też we folii ale najlepiej pod koniec grillowania wyciągnąć je całkiem albo odwinąć, inaczej warzywa są ugotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JankaMagde 27.03.2018 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Karczek, kiełba, szaszłyk i pieczona papryka oraz cukinia:) Pierwszy girll w tym roku już zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliczi 28.03.2018 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Ja lubię dorzucić jeszcze paprykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalepa 05.06.2018 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Trudno sie nei zgodzic z tym, ze bez tradycyjnego grilla sezon letni jest jakis taki nijaki .. tylko ja mam takie wrazenie? U nas rodzina lubi sie dobrze posilic wiec bez jakiejs wiekszej porcji miesa nie ma o czym mowic. Zdania sa podzielone glownie na kurczaka w obsypce, a karkowka w marynacie. Nie jest to jakos bardzo skomplikowane do przygotowania gdyz wystarczy kupic gotowa marynate w proszku rozrabiajac ja z olejem. Kluczem do sukcesu bedzie tutaj odpowiednio wczesniej (moim zdaniem conajmniej 2 dni) zamarynowanie tego wszystkiego .. wtedy mamy gwarancje niesamowitego smaku. Jesli chodzi o akcesoria to moze przyda sie nakluwacz do miesa dzieki czemu mieso jeszcze lepiej przejdzie cala marynata. Do tego nie moze oczywiscie zabraknac pieczonego chleba .. jest to po prostu tak pyszne, ze na sama mysl cieknie mi slinka Edytowane 12 Marca 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertZbudowy 17.02.2021 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Tradycyjny gril to oczywiscie kielbaska i piwko Czego potrzeba wiecej? W tych czasach trzeba uważać z takimi określeniami. Bo o ile się zgadzam (no, dodałbym skrzydełka + faszerowaną cukinię do urozmaicenia), tak teraz od razu w głowie pojawia się obraz tysiąca produktów w stylu wege burger, wege szaszłyk z sosem 1000 wysp i inne cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.