Malgosiaaa 31.05.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Czy możecie mi pomóc w kwestii podniesienia terenu na części działki rekreacyjnej? Jeżeli podzielić moją kwadratową działkę na cztery kwadraty to mam problem z lewym górnym kwadratem. Notorycznie jest tam mokro, a w rogu właściwie stoi woda. na pozostałej części jest ok. Chciałabym podnieść teren w tamtej części [ będzie to jakieś 50 m2 ] Ogólnie na całej działce jest ziemia gliniasta i nie wiem czy powinnam najpierw sypnąć tam piachem a potem ziemią [ tylko jaką ? humusem? ] czy jakos inaczej sie z tym uporać? PS. Nie chcę oczka wodnego chcę mieć rabatkę z kwiatami i krzewami i drzewem w rogu.... ew. sugestie na temat ilości ton potrzebnych na dany metraż bardzo mi sie przydadzą dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/179835-jak-podnie%C5%9B%C4%87-teren-na-gliniastej-ziemii/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts