Ania i Piotr 28.04.2004 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Rozpoczynamy wlasnie wedrowke do wlasnego domku, mamy dzialeczke i razpatrujemy mozliwosc budowy Samby z MTM Styl. Wszystkich zainteresowanych teamatem (komentarze, ewentualnie budujacych juz wg tego projektu) zapraszam do dyskusji Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 28.04.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Hmm, jakoś nie jest to dom w moim stylu . Może nie lubie tych połąci schodzących tak nisko, jakoś nie pasyje mi ten domek. Rozkłąd pomieszczeń w zasadzie do przyjęcia, choć pokój na półpietrze ma trche daleko do łazienki (schody!!) I jeszcze nie badzo jest miejsce na duży stól. Fakt, ze jest kąt jadalny w kuchni, ale ja potrzebuję dużego zwykłego stołu na większe obiady. Miejsce miedzy pokojem a kuchnią zbyt oblegane komunikacyjnie na ten cel No i brak garderoby, apokoje na górze jakoś nie mają miejsc na duże szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 28.04.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Na początek polecam wątek: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=14832&highlight= Budujący w/w projekt pewnie wiedzą o jaki chodzi ale reszta niestety nie. _________________pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.04.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 http://www.mtmstyl.pl/projects/visual/samba_w1.jpg http://www.mtmstyl.pl/projects/rzuty/samba_rz1.gif http://www.mtmstyl.pl/projects/rzuty/samba_rz2.gif mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 28.04.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 dosyć ciekawy, ale: salon 31 m a wykorzystane ok 16- przesunął bym jadalnię, nieciekawe wejście do pokoi na piętrze-drzwi w narożniku- brak garderób, TV obok kominka szkoda, że nie ma miejsca na prysznic na parterze, chociaż może by się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.04.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Ania i Piotr, może w te niewykorzystane miejsce w salonie (słuszna uwaga!) "wepchnąć" stół Tak do okna. Dla mnie jedno jest nie do strawienia - garaż poniżej poziomu ziemi. Juz widzę, jak w porze deszczowej wlewa się tam woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 30.04.2004 04:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Po pierwsze dziekuje wszystkim ktorzy zabrali glos w dyskusji. Przepraszam jednoczesnie za to ze nie podalem zadnych linkow i ilustracji, szceze powiedziawszy liczylem bardziej na jakis odzew ludzi ktorzy mysla o tym projekcie jako wlasnej inwestycji, badz juz zajmuja sie tym problemem. Nie sadzilem ze bedzie taki odzew ludzi ktorzy "nie maja w tym zadnego interesu". bez obrazy myslalem, ze spotykaja sie tu glownie forumowicze wymieniajacy wlasne doswiadczenia zebrane na podstawie wlasnych doswiadczen. Dziekuje jeszce raz bardzo. Tak na marginesie czy jest jakis projekt, ktory moglibyscie mi polecic, wjazd na dzialke wsch, badz zachod (mam dojazd z dwoch stron) sasiedzi pln/pld. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 30.04.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Najlepsze sa opinię ludzi, którzy z danym domem nie mają nic wspólnego, co więcej dany projekt nie wzbudza u nich żadnych emocji. Bo takie opinie są obiektywne. Nie ukrywam tez, że jak wypowiadam się na temat danego projektu, to w pewien sposób sama uczę się go czytac. A ci, co budują ten dom, będa Wam oczy mydlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 08.02.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 czy ktoś budowal sambe z mtm styl?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 08.02.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 co myslicie o tym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 08.02.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 o którym?Nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts