Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt SAMBA pracownia MTM STYL (Domy w stylu)

Recommended Posts

Hmm, jakoś nie jest to dom w moim stylu :) . Może nie lubie tych połąci schodzących tak nisko, jakoś nie pasyje mi ten domek. Rozkłąd pomieszczeń w zasadzie do przyjęcia, choć pokój na półpietrze ma trche daleko do łazienki (schody!!) I jeszcze nie badzo jest miejsce na duży stól. Fakt, ze jest kąt jadalny w kuchni, ale ja potrzebuję dużego zwykłego stołu na większe obiady. Miejsce miedzy pokojem a kuchnią zbyt oblegane komunikacyjnie na ten cel :D :D No i brak garderoby, apokoje na górze jakoś nie mają miejsc na duże szafy.

Po pierwsze dziekuje wszystkim ktorzy zabrali glos w dyskusji.

Przepraszam jednoczesnie za to ze nie podalem zadnych linkow i ilustracji, szceze powiedziawszy liczylem bardziej na jakis odzew ludzi ktorzy mysla o tym projekcie jako wlasnej inwestycji, badz juz zajmuja sie tym problemem. Nie sadzilem ze bedzie taki odzew ludzi ktorzy "nie maja w tym zadnego interesu". bez obrazy myslalem, ze spotykaja sie tu glownie forumowicze wymieniajacy wlasne doswiadczenia zebrane na podstawie wlasnych doswiadczen.

Dziekuje jeszce raz bardzo.

Tak na marginesie czy jest jakis projekt, ktory moglibyscie mi polecic, wjazd na dzialke wsch, badz zachod (mam dojazd z dwoch stron) sasiedzi pln/pld.

Pozdrawiam

Najlepsze sa opinię ludzi, którzy z danym domem nie mają nic wspólnego, co więcej dany projekt nie wzbudza u nich żadnych emocji. Bo takie opinie są obiektywne.

Nie ukrywam tez, że jak wypowiadam się na temat danego projektu, to w pewien sposób sama uczę się go czytac. :D

A ci, co budują ten dom, będa Wam oczy mydlić.

• 1 year później...