nepalczyk 31.05.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Witam wszystkich. Zarejestrowałem się na forum gdyż jest tutaj niezła kopalnia wiedzy. Liczę także na pomoc innych użytkowników w modernizacji swojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.05.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Witaj:rolleyes:Z tą kopalnią, to dobrze trafiłeś...jak wykopiesz, to znajdziesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewkaa 03.06.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Nie zakładając nowego wątku przywitam się tutaj Nowa na forum w posiadaniu szeregowca do wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grafinia 03.06.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam, czytam forum od dłuższego czasu ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałam bo już nie mogłam wytrzymać bez odpowiedzi na posty.Ja również posiadam szeregowiec do wykończenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SkBD 04.06.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynioM 10.06.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A i ja Witam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts