sylwek1974 03.06.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam! Muszę na dniach zdecydować sie na rodzaj i kolor parapetów zewnętrznych. Chyba zdecyduję się na aluminiowe imitujące płytki klinkierowe ale problem jest z kolorem. Czy do grafitowego dachu i stolarki w orzechu pasują parapety z blachy aluminiowej a kolorze grafitowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaretta81 03.06.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ją również planuje takie kolory jesli chodzi o dach i stolarkę ale parapety dobiore do okna czyli orzech. Jakoś inaczej nie potrafię sobie tego wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 03.06.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 hehe. również mam ten sam dylemat tj. dach czarny a okna orzech.Chyba zdecyduje się na orzechową lub ciemno brązową podbitke z pcv i czarne płytki klinkierowe na parapety zewnętrzne. Jakoś blachy ani aluminium nie chce:/coś takiegohttp://www.artbud.pl/pl/p/Plytka-parapetowa-klinkierowa-Nero-245x135x13mm-gladka-szt./12219Elewację planuję w jasno żółciutkiej barwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 04.06.2013 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Niestety ale orzech orzechowi nierówny. Okna inny orzech, brama garażowa inny a drzwi wejściowe jeszcze inny odcień orzecha, więc jak do tego dobrać parapety np. brązowe. I dlatego tak mi się wydaje że jak dam parapety zewnętrzne w kolorze dachu i rynien czyli grafit to będzie git. Chyba że małżonka zmieni zdanie w ostatniej chwili Nie wiem tylko czy wybrać płytki klinkierowe czy parapety aluminiowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander_a 05.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 U mnie jest tak - dach czarny, rynny czarne, obróbka blacharska deski czołowej czarna, ale podbitka będzie biała - więcej światła daje mimo wszystko. Okna złoty dąb a parapety czarne - dokładnie takie, jak przedstawione w linku DZIKU_7 (jeszcze nie zamontowane, ale już zakupione ) Pozdrawiam, Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts