lubiębudować 03.06.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Konstruktor (projekt indywidualny) wpisał mi nadproża Halfen (hk4-f) do projektu. Wiem, że są znacząco droższe (od np. systemowych z gabobetonu), natomiast proszę o opinię jak jest z ich jakością? Dom ma ścianę trójwarstwową z gazobetonu, chciałbym, żeby nadproża też były ciepłe. Nie ma specjalnie udziwnień, dziwnych kątów itd., największe 2 nadproża i tak będą monolityczne, chodzi o standardowe nad oknami o powszechnie spotykanych wymiarach. Strop teriva, poddasze użytkowe. Jestem przed rozmową z konstruktorem - zastanawiam się, jakie są odpowiedniki takiego rozwiązania, czy jest w ogóle temat do poruszenia, czy po prostu Halfen i koniec. Z góry dziękuje za Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubiębudować 05.06.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 dziękuje wszystkim, którzy przeczytali będę wdzięczny za komentarze tych, którzy na ten produkt się zdecydowali lub wręcz odwrotnie pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts