Ew-ka 30.04.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Jejuniu ...jakie Ty robisz cuda Mymyk będę Cię miała na oku ......pięknie .....na prawdę ....pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Avangarda 26.08.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam, od jakiegoś czasu też interesuję się tematem sutaszu. Bardzo mnie to zainteresowało i przyznam pochłaniacz czasu Bardzo ładne prace, dokładnie wykończone, kolorystyka super Ja na razie można powiedzieć początkująca ale też już zaczęłam troszeczkę bardziej zgłębiać temat techniki sutaszu Mogę się pochwalić kilkoma pracami. Być może nic szczególnego ale zawsze jakiś początek Założyłam też bloga więc zachęcam do zaglądania i oceny moich prac - http://avangarda-soutache.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nelly000 26.09.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Przepiękne prace, podziwiam talent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamtęMoc 04.04.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Cudowne, szkoda tylko, że nie wkleiłaś tego ogromniastego naszyjnika - chętnie bym go zobaczyła. Pytanie z innej beczki, jakie narzędzia jubilerskie są potrzebne do wykonania czegoś takiego i jak ogólnie cenowo wychodzą np. takie kolczyki? Czy jest to trudne? Bo zastanawiam się czy nie spróbować, ale nie wiem czy będę umieć to zrobić, więc wole się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniecha_a 27.04.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Ja też sama wykonuję biżuterię, ale nie sutasz tylko ostatnio zakochałam się totalnie i straciłam głowę dla ukośników (sznurów koralikowych). Każdą wolną chwilę poświęcam na koralikowanie. Sutaszu jeszcze nie próbowałam. Jeśli chodzi o sutasz to tu można znaleźć poradniki dla początkujących http://blog.royal-stone.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 27.07.2016 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Ręcznie robiona biżuteria jest niezwykle piękna. Mam kilka znajomych, które jeszcze w czasie studiów zaczęły się zajmować taką pracą. To naprawdę wygląda niezwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 30.05.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Przepiękne dzieła! Ja zajmuję się beadingiem, a tworzenie biżuterii bardzo mnie odpręża. Poniżej kilka z moich projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts