Vans 03.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam. Właśnie mój dom jest w trakcie wykańczania i zostaje mi kuchnia i salon, na salon mam pomysł. Gorzej z kuchnią, nie mam pojęcia gdzie kupić. Szukam czegoś dobrego, niekoniecznie najtaniej. Jeżeli chodzi o projekt to mam, kolory do wyboru jeszcze Ale szafki to wiadomo, funkcjonalność + trwałość . Nie chce korzystać z salonów bo przebitkę mają wielką. Zasugerujcie mi jakieś strony, gdzie się mogę zgłosić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 04.06.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Do lokalnego stolarza - taniej niż w studio kuchennym. Nie wiadomo, skąd jesteś, więc nikt nie doradzi Ci stolarza z Twoich okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka83 05.06.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 5 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapert 05.06.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Witam. Właśnie mój dom jest w trakcie wykańczania i zostaje mi kuchnia i salon, na salon mam pomysł. Gorzej z kuchnią, nie mam pojęcia gdzie kupić. Szukam czegoś dobrego, niekoniecznie najtaniej. Jeżeli chodzi o projekt to mam, kolory do wyboru jeszcze Ale szafki to wiadomo, funkcjonalność + trwałość . Nie chce korzystać z salonów bo przebitkę mają wielką. Zasugerujcie mi jakieś strony, gdzie się mogę zgłosić. Pozdrawiam Gdybym mógł pomóc - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts