pirawawa 04.06.2013 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam, Proszę o radę, czy kotka granitowa szara będzie pasowała do do kremowej elewacji, brązowego dachu, brązowego cokołu, brązowych rynien?. Ogrodzenie mur w kolorze elewacji i sztachety. Nie mam pojęcia czy kolor szary w tym zestawieniu nie będzie się "gryzł", a może kostka granitowa ruda lub żółta?Jeśli ma kto takie zestawienie proszę o zdjęcia.Pozdrawiam PIRAWAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S_Y_L_W_I_A 30.09.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Witam, Proszę o radę, czy kotka granitowa szara będzie pasowała do do kremowej elewacji, brązowego dachu, brązowego cokołu, brązowych rynien?. Ogrodzenie mur w kolorze elewacji i sztachety. Nie mam pojęcia czy kolor szary w tym zestawieniu nie będzie się "gryzł", a może kostka granitowa ruda lub żółta? Jeśli ma kto takie zestawienie proszę o zdjęcia. Pozdrawiam PIRAWAWA Witam, Mam nadzieje, że to trochę rozwieje wątpliwości - jeśli tak to pewnie będą wdzięczni za like na pewno jest tam położona kostka ruda - przy elewacji, nie jestem pewna ale wydaje mi się że większość jest jednak szarego granitu (tak mi się wydaje) https://www.facebook.com/pages/Brukarstwo-Strzegom-Brukman/329053660520689?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 30.09.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dużo zależy od stylu w jakim dom jest zbudowany i teren wokół niego jest zagospodarowany.Kiedyś klient był napalony na granit jak szczerbaty na suchary i nie widział innej możliwości u siebie.Dom w starym stylu. Płot ze sztachet itd.Pokazałem mu katalogi po czym zrobił wizualizację i zakochał się w "starym mieście". Nie, żebym Cię odwodził od granitu. Ale nie zawsze coś co nie bardzo pasuje do dachu, czy płotu należałoby skreślać.Odpowiedz sobie na pytanie. Jak ma to wyglądać finalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 01.10.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Szaroruda będzie pasować do kremowej elewacji , wielu moich klientów właśnie na taką kolorystykę się decydowało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 02.10.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 pirawawa - klienci często zadają mi to pytanie. Chętnie podzieliłbym się swoją wiedzą, ale my tu na walczymy o jakość forum. Administracja forum wyrzuciła nasz powstańczy wątek na sam koniec forum do "uwagi o naszym forum". Tam znajdziesz odpowiedź, dlaczego powstrzymuję się od pełnej odpowiedzi na Twoje pytanie. PozdrawiamIgor Blechert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.10.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 pirawawa - klienci często zadają mi to pytanie. Chętnie podzieliłbym się swoją wiedzą, ale my tu na walczymy o jakość forum. Administracja forum wyrzuciła nasz powstańczy wątek na sam koniec forum do "uwagi o naszym forum". Tam znajdziesz odpowiedź, dlaczego powstrzymuję się od pełnej odpowiedzi na Twoje pytanie. Pozdrawiam Igor Blechert eeeech Osobiscie przestałem kupowac muratora w wersji papierowej po poprzedniej zadymie jak Liwko odszedł z forum. Coraz mniej starej gwardii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 05.10.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 eeeech Osobiscie przestałem kupowac muratora w wersji papierowej po poprzedniej zadymie jak Liwko odszedł z forum. Coraz mniej starej gwardii. Ostatnio posunęli się nawet o krok dalej. Zabrali mi nazwisko z nicka. Nie jestem już blechert tylko blecher•. Uzasadnili to standardową procedurą. Redakcj* Senio* Membe* Administrato* Foru* traktuje ludzi prawie jak w Auschwitrz. Za niedługo zaczną nam nadawać numery zamiast nazwisk i zapędzą do darmowej pracy na rzecz korporacji. Żenada po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.10.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Miałem całkiem niedawno taką sytuację ze rozmiawiam z Parkietkomplex na temat drewna i klejenia do posadzki a za chwilę odpowiada mi gosc o nicku parkiet. 5 minut dochodziłem co sie dzieje Za niedługo zaczną nam nadawać numery zamiast nazwisk i zapędzą do darmowej pracy na rzecz korporacji. Żenada po całości. ja to juz sam sobie zrobiłem (nadałem numer) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 06.10.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 To popatrzcie co mi zrobili , mój "nik" to po prostu nazwa zawodu , niestety admin wie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 07.10.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Faktycznie, Twojego nicka wręcz zmasakrowali. Mnie potraktowali lepiej, co nie zmienia faktu, że to ich grzebanie mi w nazwisku jest poniżej progu godności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pocztowka44 07.10.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jeśli chodzi o ten granit to też myślę, że rudawe odcienie będą świetnie pasować do kremowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 07.10.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 pocztowka44 - merytoryczna rozmowa ma tylko wtedy sens, kiedy Forum Muratora nas szanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 09.10.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Nas tu masakrują a temat niżej ktoś się perfidnie reklamuje od kilku dni z łupkiem "ODPADEM" granitowym !!! A ADMIN GDZIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 09.10.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Szanowny kolego - Kamieniarzu - całkowicie zgadzam się z Tobą. Masakrują nas tu.Redakcj* Senio* Membe* Administrato* Foru* - pomocy.Puk, puk w szybkę ekranu. Żyjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 11.10.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90059-Schody-pochwalcie-si%C4%99-zapytajcie&p=6167011#post6167011 Tu kolejny uzytkownik dał sobie niestosownego nicka ciekawe jak redakcja go zmieni p*rf*ec*sch*dy cos w ten deseń moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 12.10.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Podjazd z granitu. https://picasaweb.google.com/1104758...0082013Podjazd Fajny podjazd , ale dlaczego kostki nie kupiłeś ode mnie ? przecież reklamuję się tu na forum aż mi nika pochlastali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 12.10.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ha ha kazda kostka jest od Was tylko ja kupujac w Tychach płace 200 % Waszej ceny.Transport - posrednicy - składowanie na miejscu - kolejny transport na miejsce ukladania - vaty - sraty i czterystapięćdziesiąt/m2. Jako uzytkownik tego forum od roku 2008 roku wiem ze nie trzeba miec nicka wzskazującego na dzialalnośc.Panowie spokojnie tu na forum w 95% kryerium zakupu jest jednak cena.garstka uzytkowników stawia na poprawę komfortu i swoje widzimisię. uważam ze wystarczy ze jestescie i wlasnie doradzacie a ten kto potrzebuje to Was wyłowi z gąszczu innych i .............Tylko aby byc trzeba poswiecic swoj czas i tu nasuwa sie pytanie albo reklama albo czas poswięcony na gadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.10.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 kamieniarzu - odzyskałem nazwisko w nicku. Trzeba walczyć. Bez walki chlastają do żywego. PozdrawiamIgor Blechert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 12.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 kamieniarzu - odzyskałem nazwisko w nicku. Trzeba walczyć. Bez walki chlastają do żywego. Pozdrawiam Igor Blechert W sumie to mi nie zależy , pochlastali mi nika bo w avatarze wstawiłem sobie kod QR z linkiem do mojej strony a w stopce tekst "Kostka granitowa - najlepszy materiał na podjazd i chodniczki wokół twojego domu" . A ten tekst to i tak mi wycinali nawet jak w avatarze miałem zdjęcie ładnie ułożonego bruku . mało się tu udzielam , najważniejsze dla mnie jest to że ty tu działasz a dopuki działasz to i ja mam małe korzyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.10.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 W sumie to mi nie zależy , pochlastali mi nika bo w avatarze wstawiłem sobie kod QR z linkiem do mojej strony a w stopce tekst "Kostka granitowa - najlepszy materiał na podjazd i chodniczki wokół twojego domu" . A ten tekst to i tak mi wycinali nawet jak w avatarze miałem zdjęcie ładnie ułożonego bruku . mało się tu udzielam , najważniejsze dla mnie jest to że ty tu działasz a dopuki działasz to i ja mam małe korzyści Gdybym tylko tu działał, to nic byś z tego nie miał Ale fakt faktem tu poznaliśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts