alinaw 04.06.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam. Mam prośbę czy mogłybyście sie wypowiedziec czy do lapmy wiszącej nad stół jadalniany i-light-prestige-lampa-sufitowa-milano-3 pasuje jako główna, tylko skrócona eglo lub coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 05.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Witam,moim zdaniem tego typu lampy w wersji skróconej tracą swój efekt i wyglądają jak dla mnie trochę dziwacznie (może to tylko moje odczucie).Jeśli potrzebujesz krótką lampę to według mnie lepiej poszukać takich nie zwisających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 06.06.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam, moim zdaniem tego typu lampy w wersji skróconej tracą swój efekt i wyglądają jak dla mnie trochę dziwacznie (może to tylko moje odczucie). Jeśli potrzebujesz krótką lampę to według mnie lepiej poszukać takich nie zwisających... Wielkie dzięki za odpowiedź. Znalazłam jeszcze coś takiego. Wydaje mi się że pasuje, jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts