danutka66 05.06.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Witam Jestem w trakcie przeróbki starej wiaty na altanę,w której okresowo/zima/będzie stał samochód osobowy.Jest w niej stary uszkodzony beton .Wiem,że potrzebne będzie zbrojenie,ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać.Fachowiec zażyczył sobie 3 tys za 12 m kw....jak dla mnie ciut przydużo jak na starą altankę Więc postanowiłam sama. Jaka siatka na zbrojenie i jak ją położyć,jak zrobić szalunek,czy beton kupować gotowy czy samemu się bawić oj tam wiecie zapewne o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 05.06.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Samemu, po co płacić komuś 3 tys. za tak łatwą robotę.Tylko nie wiem czy gdzieś będziesz mogła kupić tak małą ilość betonu. Ale z drugiej strony tak mało to można samemu w betoniarce rozrobić. Tylko szalunek, lekkie zbrojenie a 3 tys. wdaj na pierwszego grilla w nowej altanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts