djahmen 05.06.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Witam bardzo serdecznie. Z góry chciałbym przeprosić jeśli mój post nie jest w odpowiednim miejscu. Zamówiłem "fachowca" skasował mnie trochę i zostawił mi problem na ścianie... Mam pytanie czy da się z tym coś zrobić? Bardzo proszę o jakieś rady bo nie mam zielonego pojęcia co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacza58 07.06.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Cześć, Napisz chociaż co ten " Fachowiec " z tym robił , wygląda to na tynk cementowo wapienny ?? jeżeli chodzi ci żeby to podrównać i wygładzić to klasyczna gładź tzn , najpierw gips szpachlowy a później gładź biała , tylko pamiętaj o zagruntowaniu ściany ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts