fiflon 05.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hej!Jestem tu nowy, choć forum muratora śledzę odkąd pamiętam. Potrzebuję waszej pomocy.Pracuję nad dyplomem, którego zadaniem jest przedstawienie rozwiązań na adaptację domów kostek czy klocków, jak zwał tak zwał, do dzisiejszych potrzeb. Celem tego projektu jest uwspółcześnienie przestarzałej, acz wdzięcznej do przekształceń formy tego typu zabudowy.Mianowicie poszukuję wszelkich rysunków (rzutów/przekroi/elewacji). Żebym był dobrze zrozumiany - nie potrzebuję projektów kostek już zmienionych, a rysunków przedstawiających ich pierwotną formę, tak jak były zaprojektowane te 50 czy 40 lat temu.Liczę na wasze wsparcie.Będę też wdzięczny za każdą pomocną radę, uwagę czy ciekawostkę związaną z takimi budynkami.Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiflon 11.06.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 A może jest mi ktoś w stanie pomóc wskazując miejsca w okolicach Warszawy bądź odległe, ale też nie za bardzo gdzie znajdę jeszcze zagłębie domów kostek wolnostojących. Zależy mi na całej ulicy ok 5 domów. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts