Sebastian 11.06.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Czy ktoś ma kocioł firmy Saunier Duval interesuje mnie zwłaszcza tzw "Niedźwiadek" - proszę o wszelkie opinie. Firma, która ma robic mi insatalacje CO bardzo mi go poleca - czy warto? Pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 11.06.2002 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Jeszcze do niedawna "Niedźwiedź" był moim faworytem. Tyle za tak niewiele: i pogodówka, i zasobnik.... Niepokoiły mnie tylko niejednoznaczne informacje w prasie i na sieci: a to prezentowany jako jednofuncyjny, a to jako dwufunkcyjny. A i złapać na telefon krakowskiego przedstawiciela Saunier Duval graniczyło z cudem. Koniec końców doszedłem, że pod nazwą "Niedźwiedź" Saunier Duval oferuje chyba nieco starszawy kocioł swojej czeskiej firmy Protherm (patrz http://www.protherm.cz), być może z dołożoną pogodówką.Ja jednak zdecydowałem sie na Viessmanna, głębiej zakładając sobie pętlę kredytową na szyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian 11.06.2002 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Ja też mam ten sam problem - kredyt i staram się żeby ta pętla nie ucieła mi głowy - cena kotła przy jego wyposażeniu jest ok ale skoro mówisz ... to może lepiej dać sobie z nim spokój. Jeżeli ktos jeszcze ma jakieś uwagi to bardzo proszę o ich przekazanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian 11.06.2002 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Sprawdziłem tę stronę masz rację co do pochodzenia tego kotła to, że wyprodukowany w czechach nie musi od razu oznaczać że jest zły no ale, że najnowszy on nie jest to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts