msg 08.06.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Witam, czy ktoś mi może polecić jakiś konkretny model szlifierki stołowej do ostrzenia noży kosiarki samojezdnej? Obecnie posiadam 150W Komparatora, ale hipermarketowy produkt nie spełnia moich oczekiwań. Rozglądałem się chwilę za odpowiednim urządzeniem, ale nie wiem w jakim pułapie mocy i średnicy tarczy powinienem się obracać. Czy większa moc i tarcza równa się lepszemu zastosowaniu szlifierki do ostrzenia w/w noży? Mowa o czymś takim: http://image.ceneo.pl/data/products/2814841/i-bosch-noz-do-kosiarki-rotak-37-f016800272.jpg Byłoby niezmiernie miło, gdyby taka szlifierka miała uchwyt do tych noży, żebym za każdym razem szlifował je po takim samym kątem (obecnie krawędzie wychodzą dość zaokrąglone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts