PIOTRU_PP 09.06.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Zastanawiam się nad wyborem: bramy Novoferm lub Nice. Różnica w cenie ok 250 zł na kożyść Novafermu. Proszę o krótkie za i przeciw dla obu, jeśli macie Panowie wiedzę w temacie tych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 10.06.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 jeżeli chodzi o Nice znam tylko ich napędy ale bramy Novofermu mogę w pełni polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcindu 14.06.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Bramy dla NICE produkuje KRISPOL - tak słyszałem. Osobiście Novofermu nie polecę, ale nie ze względu na jakość bo nie znam dobrze. Ale ze względu na podejście do klienta, w głównej centrali - olewające! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcindu 14.06.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Acha a KRISPOL ma super bramy! Sam ja wybrałem i jestem zadowolony! PASSAT - orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts