andpuz 10.06.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam,chciałbym mieć kominek, który szybę będzie miał w salonie natomiast ładowany będzie od tyłu czyli z kotłowni. Dodatkowo w tej samej kotłowni znajdował by się kocioł na gaz. Zastanawiam się czy takie rozwiązanie jest dopuszczalne w jednym pomieszczeniu? Ewentlualnie czy są jakieś wytyczne co do wielkości takiego pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andpuz 14.06.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nikt nie ma takiego rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 17.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Też jestem ciekawy czy to jest możliwe, chociaż wydaje mi się, że raczej tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtGrep 28.03.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Czy coś wiadomo w tym temacie? jestem zainteresowany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 28.03.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Przepisy na pewno zabraniają umieszczenia kotła gazowego i na paliwo stałe w jednej kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts