Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Niezobowiązująco na co dzień

Gość classic

Recommended Posts

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Classic, jak sama widziałaś lampy i zaslony nie wiszą :( - za to działka pływa i dachówki z nieba spadają :lol2:.

I tym trzeba się w pierwszej kolejności zająć :sick:

Ale tez uważam że jak sie dłużej urządza, to wszystko będzie lepiej przemyślane :rolleyes: - trzeba się jakoś pocieszać :)

Pokaż nam co nieco :popcorn:

• 2 weeks później...

Melduję, że będę kibicować :popcorn:

Kwiatki pierwsze nie wiem, ale drugie masz liliowce ogrodowe, zwane smolinoskami (dlaczego - pewnie już wiesz, jeśli próbowałaś je powąchać ;))

Klatka w dechę, szkoda tylko, że poręcze się nie łączą. Mnie by wnerwiało, jak by mi się nagle pod ręką poręcz kończyła (ale ja stara baba jestem, jak wchodzę po schodach to się podpieram :p)

Witam się i ja - przylazłam pewnie od Venuski...czekam na zdjęcia - też jestem na etapie wykończeniowym (siebie, męża, domu, psa...kota jeszcze nie mamy;)) nie znałam tego testu, więc sobie go szybko zrobiłam - mieli wyniki od 15 minut - ale czego się spodziewać po fance papryki :p trzymam kciuki za wnętrzarski sukces, będę zaglądać:)

Witam, do wejścia zachęcił mnie tytuł wątku:)

spodobał mi się test od Venus - mi wyszło 60% Modern Elegance i 40% Classic

kwiatki na pierwszym zdjęciu wyglądają mi na cannę - paciorecznika. Żarłoczne bestie.

barierka ładna, taka modern elegance;)

Witaj Panno Z. znam twojego bloga, bardzo ciesze się, że zajrzałaś i zostawiłaś swój głos:) liliowców nie wąchałam z taaak bliska, ale widziałam "zagrożenie", jako fanka programu PPD (ale głównie oryginału angielskiego) wiem, że trzeba wyrwać pręciki przed postawieniem owych kwiatów w domu:D

Oooo, widzę że jestem znana, szaleństwo :wiggle::wave::lol2::lol2: ;) PPD też lubię, oryginał - tzn lubiłam kiedys, bo teraz nie mam nawet czasu spojrzeć na TV... tej polskiej nie widziałam - próbowałam obejrzeć on-line, ale player nie chciał współpracować :(

Wczoraj w nocy w szale drapania kostek po pogryzieniach przez komary przypadkiem odkryłam wspaniały specyfik kojący. Linomag ziołoleku (ten zielony) rodzice zapieluchowanych dzieci zapewne wiedzą o czym piszę:)

Nie mam zapieluchowanych dzieci - ani żadnych innych - szkoda, może wtedy znałabym to cudo... ostatnio byłam tak pogryziona, że Miły trzymał mnie za ręce, nieomal mi je wykręcając (jak policjant bandycie :p :P :p), ja krzyczałam "trzymaj mnie mocniej, bo to strasznie swędzi, już nie mogę" :lol:2: :lol2:, i próbowałam się podrapać stopą o krawędź materaca :lol2:

Witam, do wejścia zachęcił mnie tytuł wątku:)

spodobał mi się test od Venus - mi wyszło 60% Modern Elegance i 40% Classic

Oooo, te zrobiłam test, tez mi wyszło modern elegance... i jeszcze jakies inne, co nie pamiętam :p

Pozdrawiam :bye:

bardzo mi miło, classic

dlaczego canny żarłoczne? muszą mieć żyzną glebę, wilgoć, słońce i trzeba dobrze je dokarmiać, wtedy rosną szybko, są wielkie i piękne.

znalazłam jakieś stare zdjęcie. mam tu canny posadzone w miejscu, gdzie teraz mam winorośl i. posadziłam je w pierwszym roku mieszkania w domku, bo w ciągu miesiąca zasłoniły mi taras od południa. teraz już ich nie uprawiam, bo trzeba je wykopywać na zimę i przechowywać w odpowiednich warunkach, a to już nie dla mnie zabawa.

http://i3.fmix.pl/fmi2160/79e0e13a0021fa054cec28b5/zdjecie.jpg' alt='zdjecie.jpg'>

• 2 weeks później...