Gość classic 10.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 25 Stycznia 2014 przez classic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Classic witam!! ale niespodziankę zrobiłaś własnym wątkiem. Nie mogę się doczekać, będę kibicować i oczywiście wyszukiwać cenowe perełki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ważne że się udało Classic no to wrzucaj co tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 To i ja się przywitam i czekam na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.06.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Helloł Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 a my Ciebie od razu tak do tablicy wywołałyśmy...ok kiedy będziesz gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aga ja widziałam w MG, nie znam ceny ale kupione na bank na targach staroci albo na strychu szukałaś? P.S. "Cena Venuskowa" znaczy po okazji czyli jak wszystko u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 a na giełdę Słomczyn Pani jeździ? ? lustro z uchwytami widziałam w MG, ale kupiła je chyba Pani Luiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 coś Pani zmyśla ile masz do Słomczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Calssic dojrzałam dopiero wątek Witam się u Ciebie i w miarę moich możliwości czasowych będę podglądać bo Ciekawa jestem co tam Ci w główce siedzi Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.06.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 oooooooooo Nasza classic ma wątek Bardzo się cieszę Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Classic, jak sama widziałaś lampy i zaslony nie wiszą - za to działka pływa i dachówki z nieba spadają . I tym trzeba się w pierwszej kolejności zająć Ale tez uważam że jak sie dłużej urządza, to wszystko będzie lepiej przemyślane - trzeba się jakoś pocieszać Pokaż nam co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Agi mnie czasem dobija to długie wykańczanie, ale fakt wszystko jest przemyślane, nic nie pojawia się w domu bez powodu. Przemyślane jest milion tysięcy razy, że jak coś się pojawia np w TK to od razu wiem że mieć muszę i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 To i ja przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 01.07.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Melduję, że będę kibicować Kwiatki pierwsze nie wiem, ale drugie masz liliowce ogrodowe, zwane smolinoskami (dlaczego - pewnie już wiesz, jeśli próbowałaś je powąchać ) Klatka w dechę, szkoda tylko, że poręcze się nie łączą. Mnie by wnerwiało, jak by mi się nagle pod ręką poręcz kończyła (ale ja stara baba jestem, jak wchodzę po schodach to się podpieram ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 02.07.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam się i ja - przylazłam pewnie od Venuski...czekam na zdjęcia - też jestem na etapie wykończeniowym (siebie, męża, domu, psa...kota jeszcze nie mamy;)) nie znałam tego testu, więc sobie go szybko zrobiłam - mieli wyniki od 15 minut - ale czego się spodziewać po fance papryki trzymam kciuki za wnętrzarski sukces, będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 02.07.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam, do wejścia zachęcił mnie tytuł wątku:)spodobał mi się test od Venus - mi wyszło 60% Modern Elegance i 40% Classic kwiatki na pierwszym zdjęciu wyglądają mi na cannę - paciorecznika. Żarłoczne bestie.barierka ładna, taka modern elegance;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 02.07.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witaj Panno Z. znam twojego bloga, bardzo ciesze się, że zajrzałaś i zostawiłaś swój głos:) liliowców nie wąchałam z taaak bliska, ale widziałam "zagrożenie", jako fanka programu PPD (ale głównie oryginału angielskiego) wiem, że trzeba wyrwać pręciki przed postawieniem owych kwiatów w domu:D Oooo, widzę że jestem znana, szaleństwo :lol2: PPD też lubię, oryginał - tzn lubiłam kiedys, bo teraz nie mam nawet czasu spojrzeć na TV... tej polskiej nie widziałam - próbowałam obejrzeć on-line, ale player nie chciał współpracować Wczoraj w nocy w szale drapania kostek po pogryzieniach przez komary przypadkiem odkryłam wspaniały specyfik kojący. Linomag ziołoleku (ten zielony) rodzice zapieluchowanych dzieci zapewne wiedzą o czym piszę Nie mam zapieluchowanych dzieci - ani żadnych innych - szkoda, może wtedy znałabym to cudo... ostatnio byłam tak pogryziona, że Miły trzymał mnie za ręce, nieomal mi je wykręcając (jak policjant bandycie :P ), ja krzyczałam "trzymaj mnie mocniej, bo to strasznie swędzi, już nie mogę" :lol:2: , i próbowałam się podrapać stopą o krawędź materaca Witam, do wejścia zachęcił mnie tytuł wątku:) spodobał mi się test od Venus - mi wyszło 60% Modern Elegance i 40% Classic Oooo, te zrobiłam test, tez mi wyszło modern elegance... i jeszcze jakies inne, co nie pamiętam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 03.07.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 bardzo mi miło, classicdlaczego canny żarłoczne? muszą mieć żyzną glebę, wilgoć, słońce i trzeba dobrze je dokarmiać, wtedy rosną szybko, są wielkie i piękne.znalazłam jakieś stare zdjęcie. mam tu canny posadzone w miejscu, gdzie teraz mam winorośl i. posadziłam je w pierwszym roku mieszkania w domku, bo w ciągu miesiąca zasłoniły mi taras od południa. teraz już ich nie uprawiam, bo trzeba je wykopywać na zimę i przechowywać w odpowiednich warunkach, a to już nie dla mnie zabawa. http://i3.fmix.pl/fmi2160/79e0e13a0021fa054cec28b5/zdjecie.jpg' alt='zdjecie.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.07.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Classic, Przyszłam się przywitać i życzyć powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts