Venus_m 23.07.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 o balustrada pochwyt mnie się nie podoba, ale sama balustrada bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Aga a on w ogóle jest potrzebny? ja jeżeli już to czarny i kanciasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Classic masz wątek :jawdrop: ale ja opóźniona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.09.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Wow, jaki fajny wątek Przyszłam się przywitać i pooglądać. Mogę zostać? Kwiaty kanny, na pewno, wg mnie przepiękne, nawet gdy nie uda im się zakwitnąć, ale najlepiej trzymać je w donicach no i właśnie, na zimę trzeba z nimi do piwnicy. Drugie kwiaty to liliowce, polecam bardzo, bo są mało wymagające, a pięknie i długo kwitną, tylko nie nadają się do wazonu, bo kwiaty więdną. Barierka super, od razu pomyślałam, że spodoba się Venus. No i na koniec, to co mnie najbardziej niepokoi: Słynna Pani Luiza:cool: Dlaczego "słynna"??? (boje się) (a lustro owszem, ma uchwyty po bokach, ale jest prostokątne i dużo mniejsze w porównaniu do tych z inspiracji, były za to w MG w bardzo dobrej cenie na przecenach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.09.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 wystarczyło kilka miesięcy temu byc na fanpejdźu MG, żeby widzieć kto tam udzielał się intensywnie i zgarniał za to nagrody:D nawet przez chwilę zastanawiałam się czy jesteś jakąś miłą forumką z wątku Magdy, ale do nikogo na szybko mi nie pasowało:D A w końcu i tak tu wylądowałam Rok temu siedzenie na fanpagu MG było moją główną rozrywką - z wielkim ciążowym brzuchem i nad wyraz silnym syndromem wicia gniazda nie mogłam sobie znaleźć lepszej boję się, że zapytam o pomoc w oświetleniu a zafunduję sobie zrywanie ścian i podłóg jak to padło na London To prawda, tutaj tak jest. Ale wklejaj fotki, wklejaj! Sama wiesz, jakie to fajne uczucie, gdy któraś wrzuci coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Luiza nie ukrywam, że jak patrzyłam na top fanów MG to ciągle byłam na Ciebie wkur**** :lol2: bo ja ciągle krok za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.09.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nie gniewaj się Strasznie mi odwaliło z MG, ale coś mi się zdaje, że Tobie też To ja Ci powiem, że byłam zupełnie zafiksowana wtedy na ten konkurs. Jak dzieciak zupełnie. Ale zakończył się w dniu moich bardzo okrągłych urodzin i miałam fajny prezent Potem Magda mnie zaskoczyła z innymi nagrodami, bo rozdzieliła je zupełnie sama z siebie. A czy trzecia z naszej finałowej trójcy też tu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 20.09.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 jak patrzę na Twojego nicka to widzę lew : Ło! dobre! Faktycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Lui ja tak samo hmn...no ja też trochę byłam sfiksowana, jak siadałam to hurtem koment do każdego zdjęcia byle Cię przegonić i co mi się tylko udało to podnosiłaś poprzeczkę i dlatego miałam foszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.09.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ale powiem Ci, że ja bardzo chciałam, żebyśmy potem się spotkały wszystkie w MG, bo wiesz, taka rywalizacja zbliża Znasz inne dziewczyny "z czołówki"? Siadłybyśmy sobie na kawce u Magdy, na tych jej cudnych fotelach i jakieś zakupki na wyścigi byśmy u niej zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.09.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Lui ja nie wiem kto jeszcze wygrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 skopiuj adres internetowy obrazka i wklej go między bez spacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 hm... może adres jest za długi...formułę masz prawidłowo? bez spacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 czekam! :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No, miodzio A można zobaczyć w trochę szerszym ujęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 he, he Rozumie, no trudno.... No bo wiesz, chciałoby się poptrzeć na aranżację, jak to wygląda w pomieszczeniu. Nie zmuszam jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 ELIGANCKA!!!! :D piękna jaki koszt ostateczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 jestem szczesliwa za kazdym razem jak na nia spoglądam Uwielbiam to uczucie! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.10.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 ciesze sie ze sie podoba, ja jestem szczesliwa za kazdym razem jak na nia spoglądam No, normalka - ja zawsze jak sobie kupię cos nowego, to 30 razy bez potrzeby przechodze koło tej rzeczy, żeby tylko zerknąć i pozachwycać się A konsolka oczywiscie boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts