Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Niezobowiązująco na co dzień

Gość classic

Recommended Posts

ja to jestem tak narwana, że jak kupię sobie nowe ciuchy to obowiązkowo muszę w nich wyjść i się pokazać :lol2: moja mama jak byłam nastolatką mówiła tak: Justynko nie skoczyłabyś do sklepu bo mleko się skończyło? muszę? :rolleyes: Nie kochana nie musisz, ale możesz tez założyć nowe spodnie i pójść po mleko. Stałam już przy drzwiach gotowa do wyjścia :lol2:

Aga podstawa samodzielnie? :o a to błyszczy się jak psu jajeczka? :rolleyes: kurde!

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się u Ciebie Classic :)

Fajnie, że założyłaś wątek, zawsze to nowe wnętrza do zachwytów! Wiem, wiem, że to już jakiś czas temu, ale wróciłam niedawno i właśnie nadrabiam wszelkie zaległości ;) Jestem zauroczona Twoją konsolą i już wiem, jaką postawię na ganku (jak tylko uda się nam go dobudować! )

Pozdrawiam :bye:

czy ja pisałam o wnętrzach w stylu Kelly Hoppen? to jak się ma do tego owa inspiracja?

http://cdn.decorpad.com/photos/2011/02/11/8f0723e4f9e6.png

(zdjęcie zakoszone naszej Lwicy urządzającej salon;))

:lol2::lol2:

Nie muszę chyba pisać, że bardzo mi się podoba ta stylizacja :)

Kelly Hoppen podoba mi się, tylko że jest jak dla mnie trochę zbyt geometryczna.

Na zdjęciu wyżej, podoba mi się jeszcze czarna ściana i srebrny karnisz.

Z Billego - pewnie by się dało, ale wiesz, że moja biblioteczka (jeśli wszystko wyjdzie tak, jak sobie wymarzyłam) nie jest kosmicznie droga? Może też byś rozważyła taką opcję?

(Ależ dzisiaj pustka na forum!)

Edytowane przez **lw**

Jakiś czas temu napomknęłam, że jednak cottage chic to chyba nie to:no:

przez ostatnie dni szukałam trochę w sieci i eureka:)-znalazłam. nie jest to ideał, nie wszystkie realizacje powalają na kolana, lecz jest to w tym momencie najbliższe temu co chcielibyśmy osiągnąć:)

Panie i Panowie, Lejdis and Dżentelmens oto Kelly Hoppen:wiggle::rolleyes: http://www.pinterest.com/kellyhoppen/

co mnie urzeka w jej realizacjach-zastosowane kolory, ład, harmonia, powtarzalność "3" czasem oczywista, czasem nie, ciekawe przeskalowania, stoliki pomocniki, lampy. elementy które rzadko ze sobą konkurują we wnętrzu, dla mnie one w ciekawy sposób się uzupełniają:)

jeśli komuś też pomogłam w szukaniu tego "czegoś" to milo, proszę też, jeśli znacie projektantów, zaklinaczy wnętrz w podobnym do kelly hoppen stylu-proszę o informację, może ten 2, 3, 4 ktoś to będzie dokładnie to:)

classic, moim zdaniem wspaniały wybór inspirującej projektantki. ciekawa jestem bardzo, czy uda się stworzyć wnętrze piekne bez odwoływania się do angielskiej klasyki czy forumowego stylu nowojorskiego czy podobnych rzeczy, które, nie owijajmy w bawełnę, wymagają dużych pieniędzy aby wyglądały wiarygodnie.

a oglądałaś wnętrza znanej z TV Jane Lockhart? też sporo symetrii, ale też dużo odważnych kolorów. podoba mi sie to w tych imspiracjach, że nie muszą być oparte na drogich meblach czy wspaniałych architektonicznie wnętrzach ze stiukami. wystarczy fajna faktura, kolor i oświetlenie. sporo projektów Jane Lockhart jast z meblami z IKEI, ale naprawdę tzreba się przyjrzeć, aby to zauważyć.

• 4 weeks później...

A ja jeszcze się dołuję "Christmas by the phone" Good Charlotte... Ale moją ulubioną piosenką jest chyba Carol of the Bells :) Najbardziej swiąteczny nastrój do ubierania choinki i wieszania jemioły (no dobra, jemiołę to ja już tydzień temu powiesiłąm :p)

Ten kryształ boski jest :wiggle: Na miniaturce sobie pomyślałam "caboche", a potem powiększyłam, i doszłam do wniosku, że jednak cus ładniejszego :D

helloł :) jeeeeeeezdem :hug:

:o :o to po pierwsze!

Jakie piękne kryształy i podstawa! :rolleyes: tylko mnie te cienie na suficie martwią, w komputerowym mam taką pajęczynę na suficie od kryształów, że w ogóle tej lampy nie zapalam :o jeżeli lubisz, a podejrzewam że tak to nie ma tematu ;)

Galeria faktycznie piękna, nieregularna w swej regularności :yes: super.

Spinacze :lol2: