marimag 25.11.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam się u koleżanki.Niestety, na dzień dobry, złe wieści. Nic sie nie wyświetla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 25.11.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 U mnie też niestety nic, nawet po kliknięciu na link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.11.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 No właśnie ! Ja też Twój wpis widze jako ostatni a swojego wątku wcale. No jaja ! Jaja jak berety ! Załączników, oczywiście nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.11.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Uwaga...wypowiadam się Kolorystyki sie nie czepiam, rób jak Ci pasuje. Ramki pozostawiam Tobie bo to Twój dom i wiesz dokładnie czego chcesz i co lubisz. Podrzucę pomysła dzieciowego. W jednej ramce, tło z materiału a na nim sylwetka (jak w teatrze cieni), bajkowej postaci np. miś, lalka, zamek itp. Musza to być duze, wyraziste przedmioty, zeby nie tylko mama miała zabawę. Kontur dałabym w kolorze, tych ciemniejszych zygzaków. Białe znikną. Ramka dwa to negatyw, czyli tło jednolite ( w kolorze ciemnych zygzaczków) a na nim cień z materiału. Rozumiesz ? Nie wiem czy wystarczająco jasno się wyraziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.11.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Mnie się ogólnie pomysł bardzo podoba jest super, co do sklepów to na Mazowieckiej jest kilka dużych sklepów dla plastyków tylko kurcze nie wiem czy mają papiery też ale chyba powinni. Na Waszyngtona od ronda w stronę parku skaryszewskiego był sklep z papierami ale byl tam jeszcze 2 lata temu jak mieszkałam w tych okolicach aktualnie nie wiem jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.11.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Classic ja uwielbiam oryginalne dodatki do wnętrz, takie jakich nie można kupić na każdym rogu i tak mam wrażenie że we wszystkich sklepach jest to samo i trudno znaleźć coś wyjątkowego, więc maleńka będzie miała piękną ozdobę pokoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.11.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Potwierdzam, na Mazowieckiej 3 sklepy dla plastyków, są kolorowe papiery, także z ładną fakturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 26.11.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 A może tak? Obrazek bardziej wyrazisty, niestety spory kawałek pięknego chevronu przesłonięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 a Paper Concept na chiba......Franciszkańskiej Pani zna? ja tam filc kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.11.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Classic a może po prostu kup większy materiał, chcesz namiar na tani chevron biało-siwy? Co do odnośników to o ile wiem do bloga można tylko bezpośrednio do sklepów nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 26.11.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Myslę, że możesz umiescić linka Ja się kiedys też zastanawiałam, czy nie łamię regulaminu linkując swojego bloga (chociaż nie mam sklepu), ale doszłam do wniosku, że najwyżej administracja mi zmoderuje sygnaturkę i będzie po krzyku Jeszcze kilka chevronkowo-obrazkowych inspiracji: http://1.bp.blogspot.com/-x6mg__ondkU/Uct8t4aiQrI/AAAAAAAAKzs/OuHjd2TxiNk/s1600/ChevronFabricFrame.jpg http://awelldressedhome.com/wp-content/uploads/2011/03/framed-chevron-fabric.jpg http://2.bp.blogspot.com/-zybVRN7eNPE/USQf1H4VpgI/AAAAAAAAAOY/Vyfx3LoZLL8/s1600/IMG_6426.JPG http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/21/79/53/217953d8e979126322122b8d33153f14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 26.11.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Aha, czyli po prostu spóxniłam się z tymi inspiracjami Ta trzecia jest słodka, ale tam efekt woow robi zamiana kolorków... Natomiast jesli masz jedną ramkę i jeden kolor materiału, to obrazek powinien byc IMHO w bardzo kontrastowym kolorze, inaczej się wtopi. Dzieki za info o dublu, nie wiem, jak to się stało :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 27.11.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 classic, pokój ślicznie świetlisty, masz fajna bazę. co do chevronu w ramce - sam pomysł świetny, ale nie podoba mi się w tym przypadku, ponieważ zygzak jest za drobny i nie robi wrażenia, zlewa się w jakąś łączkę jakby z dalszej odległości. inna skala jest potrzebna po prostu.na allegro jest sporo tkanin z tym motywem - wystarczy wpisać chevron w wyszukiwarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Hej 100 lat mnie nie było Cudne lampy u Ciebie zawisły . Czemu Pani taka oszczędna w kadrach Galeria bezbłędna Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.12.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Classic skąd ja to znam a później się mówiło, że z venuskowej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.12.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Pudełeczka! Mniam, mniam! Ja folii nie usuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 16.12.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Fajowe nabytki Ja żadnej swiecy LB nie mam więc niestety nie wiem Lui, a one - te folie - Ci się nie topią jak zapalasz? Czy nie zapalasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.12.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Czy nie zapalasz? Nie zapalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 16.12.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Odwieczny problem z ładnymi swieczkami - szkoda zużyć Mydełek tez to dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.12.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Super pudełeczka piękne no a na zdjecie poszewek czekam na podusiach Co do świec to nie pomogę bo nie mam, mam zwykłe ikeowe na które nakleiłam srebrne tasiemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts