ProMyst 10.06.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 WitamPilnie potrzebuję informacji czy szpachlować sufit podwieszany po ułożeniu płytek na ścianie czy przed?Jeśli przed to czy tylko zaszpachlować czy pomalować "na gotowo" i dopiero układać płytki.Jak lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 10.06.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 poszpachlować i przynajmniej zagruntować przed płytkami. Ja bym osobiście pomalował 2 razy (na gotowo), i ewentualnie zrobił poprawki, jeśli będzie koniecznośćpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynieradam 10.06.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No ja też jestem zdania, że lepiej najpierw zaszpachlować i zagruntować, zanim położysz płytki. Kilka razy juz tak robiłem i było wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts