Artmistrz 20.06.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 styropian tanszy i lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.06.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 styropian tanszy i lepszy Twoja pelna argumentów i uzasadniona odpowiedz wlasnie uswiadomila mi, w jakim bledzie bylem. Ilosc faktow przez Ciebie przedstawionych uzasadniajacych wybor pomiedzy welna a styropianem wlasnie uzmyslowila mi, jak bardzo bladzilem przez tyle lat. Mam nadzieje, ze w innych tematach zwiazanych z termoizolacja budynkow i wlasciwosciami poszczegolnych materialow do tego stosowanych - bedziesz aktywnie i rownie szczegolowo rozwiewac nasze watpliwosci. Tak aby na przyszlosc nikt wiecej nie popelnil podobnego bledu. Dziekujemy za ta jakze szeroka i wyczerpujaca odpowiedz, teraz juz wiem, ze wszystkie budynki docieplone welna to po prostu wyrzucanie pieniedzy w bloto, ubolewam nad faktem, ze dopiero w dniu dzisiejszym zarejestrowales sie na tym forum wyprowadzajac nas - tysiace uzytkownikow, wykonawcow i technicznych z tego jakze skomplikowanego kola zagubienia, niewiedzy i braku doswiadzczenia. W imieniu calej spolecznosci forum dziekuje Ci za ten olbrzymi merytoryczny wklad w te jakze istotna dla nas wszystkich kwestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 21.06.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 styropian tanszy i lepszy Jakieś argumenty? bo idąc tym torem rozumowania to twierdzę, że samochód czerwony jest szybki i mało pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts