pgp 10.06.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam, Chcielibyśmy kupić drzwi DRE Ena do nowgo domu. Drzwi byłby takie same do każdego pokoju i łazienek ( z otworami wentylacyjnymi). W gre wchodzą dzwi białe i przylgowe. Co sądzicie o tych dzwiach ?Jak one wygladają w rzeczywistości? Znalazłęm dobrą ofertę cenową. Oglądaliśmy także drzwi z Castoramy ( prostokątne szybki) i w Praktikerze( prostąkątne szybki). Jeżli ktoś ma takie drzwi u siebie w domu to proszę o szczere opinie. Jak wyglądają "łezki" w tych drzwiach już wkomponowane w otoczenie? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki. Tak mówi mój serdeczny kolega. Jeśli Ci się podoba - bierz. To tylko kwestia gustu. Chyba że nie masz własnego zdania i oglądasz się na "wszystkich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pgp 13.06.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Drzwi podobają nam się, widzielismy na żywo w sklepie i na zdjęciach katalogu DRE. Jednak inaczej będą wyglądały już zamontowane w domu/mieszkaniu. Stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość prooomyczek 24.11.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 DRE Ena wydaje mi sie że przez te łezki będzie widać, co jest w łazience niezbyt komfortowe jeśli ma się toalete na przeciwko drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts