AliciaC 11.12.2015 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Klamki w drodze, już nie mogę się doczekać-mają być przed Świętami. Teraz przestój na budowie, ale udało nam się skończyć etap "wierzchniego okrycia" dla naszego domku. Na razie styropian i klej, ale już wygląda świetnie, ja tak uważam Pracę przed elewacją zaczęliśmy od wyrównania terenu wokół domu Pracę rozpoczął "mąłż", ale niestrty z braku czasu oddał prace w ręce profesjonalnej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 11.12.2015 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Od wrzesień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 11.12.2015 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 11.12.2015 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Klamki w drodze, już nie mogę się doczekać-mają być przed Świętami. Teraz przestój na budowie, ale udało nam się skończyć etap "wierzchniego okrycia" dla naszego domku. Na razie styropian i klej, ale już wygląda świetnie, ja tak uważam Pracę przed elewacją zaczęliśmy od wyrównania terenu wokół domu Pracę rozpoczął "mąłż", ale niestrty z braku czasu oddał prace w ręce profesjonalnej ekipy. a w międzyczasie krótka wycieczka do zoo Parapety od początku miały być z piaskowca i takie też będą Panowie uznali, że skoro jest roleta na oknie łukowym, nie dotną styropiany w łuk tylko zostawią jak jest. Na szczęście podjechałam sprawdzić co robią i poprosiłam o zmianę, nie wyobrażam sobie, aby to miało być okno łukowe bez łuku. i prawie skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
encefalo 13.12.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 jakby było blizej to bym się polecił do zrobienia OGRODZENIA Z PIASKOWCA ale kawał drogi z Wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliciaC 15.12.2015 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 w każdym razie dzięki, do ogrodzenia jeszcze trochę, ale może rzeczywiście będzie z piaskowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts