Greg_81 11.06.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam,zwracam się z prośba do bardziej doświadczonych forumowiczów ,otóż zamierzam częściowo dodać podpiwniczenie domu http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=209 i tam zlokalizować spiżarnię ,zastanawiam się również nad zlokalizowaniem kotłowni czy to jest najlepsze rozwiązanie drugim wariantem jest wykonanie kotłowni w garażu ,co bedzie lepsze z punktu widzenia finansowego,kolejną sprawą są schody jjak je zlokalizować ?Czy mogę liczyć na podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 11.06.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 najtaniej wcisnąć kotłownie do garażu, piwnica to duży koszt, ale jak się uprzesz to schody do niej najlepiej zrobić kosztem łazienki na dole i mieć klatkę schodową w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 11.06.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Piwnicę muszę zrobić 10m wystarczy (jakiś dżemik ,ziemniaki itp),myslałem nad tym aby schody zrobić gdzieś z boku budynku aby taniej było bo łazienka jest niezbędna na parterze,co do kotłowni to jestem ciekawy gdzie wyjdzie taniej garaż (muszę wydłużyć ) czy w piwnicy (bo piwnica tak czy siak bedzie kwestia wielkośći. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts