przemek323 11.06.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam,czy 30 złotych za położenie dachówki to normalna cena .Cena obejmuje nabijanie łat kontr łat rynny montaż (w zasadzie wszystko co robi sie na odeskowany dach i opapowany) dzieki z a odp Pozdrawiam! 30 zł plus wat jak będe chciał i czy pisać umowę !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 11.06.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 umowa bezwzglednie, a cena dobra.jak dobrzy to tylko brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 13.06.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 jaka dachowka?karpiowka czy "duza"?cena wydaje sie byc dobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 13.06.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 nie ma tak niskich cen na rynku. No ale jak się komuś opłaca to czemu nie...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 13.06.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) nie ma tak niskich cen na rynku. No ale jak się komuś opłaca to czemu nie... Pozdrawiam tez chcialem to napisac....to jest chyba cena za sam m2 polozenia dachowki (moze byc z membraną i łatami), obrobki swoja droga...a jesli sie myle to chyba nie chcialbym tych fachowcow, nich sie ucza gdzie indziej, najlepiej u boku majstra Edytowane 13 Czerwca 2013 przez photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganbu 15.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Za takie pieniądze jeżeli ktoś robi dach "na gotowo" to musi być naprawdę głodny roboty. Za dach z dachówki to min. 40 zł netto, w przypadku prostego dachu dwuspadowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
H i W 16.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Kim Budujecie? A potem Mają Państwo problemy !!! A wiejską Babę z jajami spod sklepu to się wygania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 16.06.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 KNR-ami chyba ciężko byłoby wygrac przetarg na dach. To odnosnie powyższej wypowiedzi. Nie można robić za marne grosze ale też cen europejskich przynajmniej na razie nie osiągniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek323 16.06.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Chłopaki Ja pisze jaką mam cene u nas w wielkopolsce !Pytałem u kilku i cena była wyższa,więc wybrałem najniższą ;)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts