roko-82 12.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Szukam jakiegoś ciekawego pomysłu na zasłonięcie okien, z tym że nie chcę aby w pokojach było ciemno, ani też było wszystko widaćMoże macie jakieś pomysły lub praktyczne zastosowania w swoich domach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roko-82 14.06.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Napomnę, że jestem raczej za żaluzjami, lecz przeraża mnie myśli o ich czyszczeniu.Mam dużo kurzu w domu, a nie znam dobrej metody na czyszczenie żaluzji.Może i z tym znajdę poradę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 14.06.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja mam od kilku tyg. roletę duo - jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni. Fajnie wygląda i dobrze się spisuje. Łatwa i szybka w regulacji. Polecam. Kupiliśmy na razie na jedno okno na próbę ale już wiemy że na inne też będziemy takie zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
free_shop 15.06.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Szukam jakiegoś ciekawego pomysłu na zasłonięcie okien, z tym że nie chcę aby w pokojach było ciemno, ani też było wszystko widać Może macie jakieś pomysły lub praktyczne zastosowania w swoich domach?Zwykłe (najtańsze) blaszane żaluzje (w dowolnym kolorze).Ustawione pod odpowiednim kątem spowodują, że będziesz niewidzialny:-), a odbijające się od blaszek promienie słoneczne rozświetlą pokój. Sprawdzone w praktyce:yes:. PS. co do czyszczenia żaluzji, w sieci znajdziesz różne wynalazki, ale wystarczy odkurzacz. Edytowane 15 Czerwca 2013 przez free_shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisu28-85 17.06.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 rolety rzymskie, kupisz z odpowiedniego materiału i efekt murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blind_i 17.06.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 roleta w jasnym kolorze przepuści dużo światła, ale tez musisz się liczyć z tym, że w nocy przy zapalonym świetle będzie troszkę widać polecam również zasłony, można je super upiąć jeżeli są niezasłonięte..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 19.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 A ja u siebie w domu zamontowałem żaluzje aluminiowe imitujące drewiane, i jestem bardzo zadwolony, potrzebuje intymności zamykam całkiem, potrzebuje światła podciągam do góry. Zobacz sobie zdjęcia jak to wygląda na moim blogu we spisach http://123budujemy.pl/?s=%C5%BCaluzje Mamy okna drewniane, żaluzje z bezinwazyjnym montażem. polecamhttp://123budujemy.pl/wp-content/gallery/marzec2013/dsc08638.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziekanows 22.06.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Jako ze na moim osiedlu zabudowa jest dość gęsta miałem ten sam problem. Na początku zainstalowaliśmy rolety rzymskie z grubego materiału. W nocy ok natomiast w dzień w mieszkaniu było zbyt ciemno. Doinstalowałem wtedy rolety pojedynczo na każde okno kupione za śmieszne pieniądze w szwedzkim sklepie meblowym. Na dzień jak znalazł. Praktycznie w ogóle ich nie podnoszę, bo przepuszczają wystarczającą ilość światła, skutecznie odbijając światło z zewnątrz. Na noc zaslaniam te rzymskie z grubego materiału. Edytowane 22 Czerwca 2013 przez Dziekanows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts