Tripitz 12.06.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Witam wszystkich, jestem tutaj nowy i bardzo proszę o pomoc.Wiem że tematów odnośnie papy jest mnóstwo, czytam, pytam i każdy radzi coś innego.Mam na dachu pape i już kończy sie jej żywot.Chcę polożyć jakąś papę na kilka lat (min.3-4) i nie wiem jaką.Jedni radzą zwykła na tekturze inni ternozgrzewalna.Dodam że będę to robił sam, wiec w grę wchodzą papiaki i lepik.Grzanie odpada.Mam stromy dach i jestem sam.Ps.Czy mogę papę termo przybić gwozdziami a zakładki na lepik, czy tylko palnik ? Czy termo będzie lepsza i jaka,czy na tekturze wystarczy ?Prosze doradzcie mi bo muszę szybko kupić papę dach przecieka.PozdrawiamArek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tripitz 12.06.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Wejścia są ale nikt nic nie podpowie.Trudno, szukam innych zródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganbu 15.06.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Kup sobie nawierzchniową W400/1200 (tylko przypadkiem nie w markecie) i zwykły lepik na zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 15.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 I zapamiętaj; ŻADNEGO PAPIAKA NA WIERZCHU. Jak tak zrobisz to to z 10 lat masz spokój. 400 x 1200 na tekturze.Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 15.06.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 a ja dałem papiaki, a konkretnie wkręty. hm. I co z tym teraz zrobić? Przed nastepna ewentualna warstwa papy wierzchniej moge wszystkie wkręty pousuwać. Czy to dobry pomysł? Mleko juz sie rozało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts