komares 12.06.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Witam, Remontuje dwie male lazienki: pierwsza 2,60x2m , druga 1,75x1,90m. W suficie chce zamontowac halogeny nie LEDy ze wzgledu na trudne do dobrania swiatlo (moze w przyszlosci zmienie na LED). Ogolnie lubie jak jest jasno, a ogladalam realizacje ukonczone przez firme ktora zatrudniam i wszystkie lazienki byly takie nastrojowo-ciemne czego chcialabym uniknac. Ile oczek powinno isc srednio na takie male powieszczenia-dodatkowo mam lustra z oswietleniem podobne do http://www.luxor-sklep.pl/ORISTO_Lustro_GRAND_OR20_L_90_1_9080-2025.html Na razie planuje 2 halogeny po obu stronach umywalki. Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 13.06.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 W łazience podobnej do tej drugiej mam dwa oczka (trzy, ale to nad wanną odłączyłem) przy suficie, skierowane na ścianę + niewielkie tradycyjne oświetlenie (2*15W) koło lustra. Jest jasno, ale nie bardzo jasno. Sporo zależy od kolorystyki ścian. Wchodząc w nocy używam tylko oświetlenia koło lustra, wtedy jest półmrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts