Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hakuna matata

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arniczko. wróciłam, wróciłam...

Pan Tomasz spotkał się z murarzami, tak jak zaplanował. Przywiózł im nawet jakąś specjalną kielnię :rolleyes:

Niestety budowanie rozpocznie się we wtorek, więc jeszcze trochę trzeba zaczekać :cool: choć nie ukrywam, robi się to coraz trudniejsze :cool:

W międzyczasie brat Pawła poświęcił trochę czasu szopce, dzięki czemu można już przechowywać w niej różne rzeczy.

Dziękuję, że zaglądacie :hug:

Neluś koffana jakie wspaniałe wieści!! dawno mnie tu nie było:( to już ten etap?? wzruszyłam się na widok materiałów budowlanych na Waszej działeczce, chyba bardziej niż na widok naszych kiedyś tam. Trzymam kciuki && MUSI BYĆ DOBRZE z tego wątku tryska optymizmem

Mam nadzieję, że Was nie podtopiło... wczoraj przejeżdżałam przez Wasze miasto i płynęłam z nurtem walcząc o życie;), a dzisiaj suchym kółkiem przez miasto Waszego Architekta:lol:..... i tym sposobem zatoczyłam kółko robiąc 1000 kilometrów i szczęśliwie finalnie lądując w swoim domku... widzisz Nelciu tu jakąś analogię?:rolleyes:;). Buziaki gorące zostawiam:hug:.

Szału nie ma. Pogoda do bani, ale mały pogrom jest :rolleyes:

Czekam na fotki z pierwszych położonych "cegieł". :D

IMG_0374.JPG?gl=PL

IMG_0375.JPG?gl=PL

IMG_0376.JPG?gl=PL

IMG_0377.JPG?gl=PL

IMG_0378.JPG?gl=PL

IMG_0379.JPG?gl=PL

IMG_0380.JPG?gl=PL

IMG_0381.JPG?gl=PL

IMG_0382.JPG?gl=PL

IMG_0383.JPG?gl=PL

IMG_0384.JPG?gl=PL

IMG_0385.JPG?gl=PL

IMG_0386.JPG?gl=PL

IMG_0391.JPG?gl=PL

IMG_0392.JPG?gl=PL

IMG_0393.JPG?gl=PL

:rolleyes:

Dziś jest wtorek...

Czy aby o TEN wtorek chodziło :);)

:yes:

Mam nadzieję, że Was nie podtopiło... wczoraj przejeżdżałam przez Wasze miasto i płynęłam z nurtem walcząc o życie;), a dzisiaj suchym kółkiem przez miasto Waszego Architekta:lol:..... i tym sposobem zatoczyłam kółko robiąc 1000 kilometrów i szczęśliwie finalnie lądując w swoim domku... widzisz Nelciu tu jakąś analogię?:rolleyes:;). Buziaki gorące zostawiam:hug:.

Analogia piękna, ale czemu ty do mnie nie wpadłaś?

http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a060.gif

Witam nowych i "starych" gości! :)

Dziękuję za życzenia!